برگزاری همایش صداقت در سیاست ویژه چهارمین سالگرد ارتحال عالم ربانی و استاد اخلاق، حضرت آیت اللله مهدوی کنی(ره)

۲۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۷ کد : ۱۷۵۷ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۶۲۹

به منظورگرامیداشت چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله مهدوی کنی، همایشی با عنوان " صداقت در سیاست" با حضور شخصیت های علمی و دینی، استادان، دانشجویان و عموم مردم در دانشگاه امام صادق(ع)- پردیس خواهران برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین مصباحی مقدم، عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) به بیان ویژگی‌های بارز و اثر گذار علمی، اخلاقی و سیاسی حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره) پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین مصباحی مقدم در این همایش ضمن اشاره به ویژگی های رفتاری عالم ربانی تصریح کرد: مرحوم آیت الله مهدوی کنی(ره)، از نظر جامعیت، تأثیرگذاری و ماندگاری شخصیتی کم نظیر بود.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در این زمینه افزود: مرحوم آیت الله مهدوی کنی(ره)، فقیهی مجاهد بود و همه علما و اهل جماعات برای وی شأن و احترام خاصی قائل بودند.

حجت الاسلام والمسلمین مصباحی مقدم ضمن اشاره به اینکه آیت الله مهدوی کنی (ره)، سیاستمداری معتدل و تشکیلاتی بودند و یکی از بنیانگذاران جامعه روحانیت مبارز بودند خاطر نشان کرد: الگوی عملی ایشان در کارها و فعالیت ها، حضرت امام خمینی (ره) بودند.

وی ضمن اشاره به اینکه ایشان قائل به حزب نبودند بلکه معتقد بودند روحانیت باید تشکیلاتی عمل کنند افزود: به این معناست که تشکیلاتی ایجاد شود و  روحانیت را در کنار یکدیگر قرار دهد و موجب اثرگذاری در مسائل سیاسی و اجتماعی باشد.

حجت الاسلام والمسلمین مصباحی مقدم افزود: آیت الله مهدوی کنی(ره) شخصیتی متفکر و نواندیش و همچنین مدیری توانا بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی عضویت در شورای انقلاب و مسئولیت کمیته‌های انقلاب در سراسر کشور را پذیرفتند.

وی در همین راستا ضمن اشاره به آرمان‌های مرحوم مهدوی کنی که همان آرمان‌های انقلاب و امام (ره) و پیاده کردن اسلام ناب با محوریت ولایت فقیه بوده است تصریح نمود:تلاش داریم  ایده های ارزشمند آن مرحوم در این جامعه و در سطح ملی و کشوری گسترش یابد.

وی از ​تاسیس دانشگاه امام صادق(ع) به عنوان یکی از میراث‌های مرحوم آیت الله مهدوی کنی(ره) یاد کرد و در این زمینه افزود: باید با همه توان به انجام فعالیت‌ها، عمق بخشیدن به پژوهش ها و تربیت نیروی انسانی کارآمد و اثرگذار بپردازیم.

حجت الاسلام والمسلمین مصباحی مقدم به شرح حسن رفتار مرحوم مهدوی کنی(ره) پرداخت و گفت: رفتار ایشان به گونه‌ای بود که رقبای سیاسی هم به وی احترام می‌گذاشتند و از آن مرحوم مشورت می‌خواستند.

همچنین در این مراسم دکتر عظیم زاده اردبیلی، عضو هیات علمی پردیس خواهران به بیان مباحثی در باب ویژگی‌های اخلاقی، علمی و سیاسی مرحوم آیت الله مهدوی کنی (ره) پرداخت.

وی در این زمینه به بازخوانی برخی از بیانات استاد بزرگ اخلاق مبادرت کرد و در این زمینه به اهمیت تفکر از نگاه ایشان اشاره نمود و افزود: اولین عامل پیشرفت در مراکز علمی و جوامع انسانی تفکر است. عواملی چون دقت، میل و رغبت، فراغت خاطر، معلم و اساتید زبده از عواملی هستند که به تفکر خلاق و پیشبرد اهداف علمی و معرفتی یک سازمان علمی کمک می کنند.

دکتر عظیم زاده در همین راستا تصریح نمود: مذاکره، مباحثه، نوشتن مطالب و پیگیری سوالات از اساتید و منابع علمی راه تفکر را باز می کند.

وی به تقسیم بندی علوم توسط حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره) اشاره کرد و خاطرنشان نمود: استاد بزرگ ما، علوم را به علم مدرسه ای و علم نورانی و معرفتی تقسیم می کردند و معتقد بودند علم مدرسه ای به تنهایی راه تفکر درست و خلاق را باز نمی کند.

عضو هیات علمی پردیس خواهران به تلاش این بزرگان اشاره کرد و گفت: این مجاهدان طریق علم و دانش تلاش کردند تا جامعه ایمن، رفتار مناسب و متناسب با شأن و منزلت دین مدار و کرامت مدار در جامعه ساری و جاری شود.

وی ضمن اشاره به مولفه های ارزشمند این دانشگاه در تربیت نیروهای مهذب و توانمند تصریح نمود: در مسیر پیشرفت هر کجا که از نگرش امام و رهبری جا بمانیم از مسیر حق و حقیقت و انقلاب جدا شده ایم.

در پایان این مراسم، سید جواد میری، مداح اهل بیت ضمن بیان خاطره ای از بزرگ منشی و حسن رفتار حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره)، به مدیحه سرایی پرداخت. 

                 

 

                

 


نظر شما :