بازخوانی خاطرات حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره)

۲۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۶ کد : ۱۷۵۰ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۶۲۱

بسیج دانشجویی پردیس خواهران ویژه برنامه‌ای با عنوان "بازخوانی خاطرات حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره)" را با هدف گرامیداشت یاد و خاطرات این فقید عالیقدر، در روز یکشنبه 22 آبان در مصلی پردیس برگزار نمود.

در ابتدای مراسم پس از قرائت آیاتی از قرآن کریم و پخش کلیپ هایی در مدح حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره)، سیده حنانه کاشفی، دانش آموخته پردیس خواهران به بیان خاطراتی در باب ویژگی‌های حسنه این عالم فرزانه پرداخت.

وی ضمن اشاره به جاری شدن صیغه عقدشان توسط حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره) به بیانات ارزشمند ایشان در حین عقد پرداخت و از جانب این استاد فرزانه خاطرنشان نمود: کیفیت عبادت‌ها با ازدواج بالاتر می‌رود. با ازدواج ،دو نفر به یک نفر واحد تبدیل می شوند و وقتی با هم هستند خودخواهی ها از بین می‌رود و ایثار و از خودگذشتگی جای آن را می گیرد. در ابتدای ازدواج، همسران بی تجربه هستند و باید توجه داشته باشند که در موقع بروز مشکل گذشت پیشه کنند و خوبیهای یکدیگر را ببینند تا زندگی گرمتر شود.

دانش آموخته پردیس خواهران به ویژگی‌های بارز عالم ربانی و پدر معنویشان اشاره کرد و گفت: ایشان شخصی است که به تعلیم و تربیت به صورت توامان می پرداختند و در همه کارها الهی و مردمی بودند.

 در ادامه این نشست دکتر صدیقه مهدوی کنی به بیان خاطراتی از پدر بزرگوارشان رحمت الله علیه پرداخت.

وی در این باره گفت: حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره) 13 سال در قم تحصیل نمودند. 6 سال اول سطح را تمام کردند و پس از آن وارد درس خارج فقه شدند و در محضر اساتیدی چون آیت الله بروجردی و مرحوم امام (ره) تلمذ کردند. سپس نزد آقای رفیعی قزوینی و علامه طباطبایی فلسفه خواندند و در سن 28 سالگی مجتهد شدند. اولین لباس روحانیت ایشان را شیخ رجبعلی خیاط دوختند. به گفته مرحوم کنی (ره) شیخ رجبعلی خیاط همیشه به گام برداشتن در راه خدا و آدم بودن و نه صرفا طلبه بودن سفارش می کردند.

دکتر مهدوی کنی در ادامه خاطر نشان کرد: مرحوم آیت الله مهدوی کنی(ره)، دوران بحرانی بسیاری در زندگی داشتند. از جمله جریان نخست وزیری و بحث ریاست مجلس خبرگان که این پست های مهم را در شرایط جسمی نامناسبی پذیرفتند.

وی ضمن اشاره به فعالیت های آموزشی ایشان و تدریس های خصوصی و عمومی در مدرسه مروی به بیانان ارزشمند ایشان در این کلاس ها اشاره کرد و افزود: ایشان تاکید بسیاری به نماز اول وقت داشتند و همیشه خاطر نشان می کردند هر قدمی که برمی‌داریم باید برای رضای خدا باشد. ایشان بسیار مقید به نافله شب نیز بودند. بنابراین یکی از ویزگی‌های دانشجوی نمونه از دید ایشان هم همین معیارها است.

عضو هیات علمی پردیس خواهران در ادامه ضمن اشاره به هدف از تاسیس دانشگاه که همان تربیت نیروی جوان و مدیر برای نظام و برای آینده جامعه بود تصریح نمود: با اینکه در آغاز هدف تربیت نیروی انسانی مهذب و متعهد و توانمند بود، اما در ادامه تولید علم بر اساس مبانی اسلامی نیز جزو اهداف اصلی مدنظر قرار گرفته شد و بر این اساس رشته های تلفیقی شکل گرفت و معارف اسلامی در رشته ها وارد شد تا آموزش علوم توام با آموزش های اسلامی انجام شود.

در پایان این مراسم ضمن قرائت دلنوشته های برتر، از برگزیدگان مسابقه شعر و دلنوشته در مدح مرحوم آیت الله مهدوی(ره) از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی تقدیر به عمل آمد.

 

               

 

 


نظر شما :