بازدید از کتابخانه سازمان ملل متحد ویژه دانشجویان عضو انجمن علمی دانشجویی

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۴ کد : ۱۷۵ اخبار دانشگاه
بازدید از کتابخانه سازمان ملل متحد ویژه دانشجویان عضو انجمن علمی دانشجویی

بازدید از کتابخانه سازمان ملل متحد با هدف افزایش اطلاعات علمی دانشجویان درروزچهارشنبه 8 خرداد ماه با همت دفتر مطالعات و تحقیقات دانشجویی حوزه معاونت پژوهشی و فناوری و مشارکت خوب اعضای انجمن علمی دانشجویی حقوق برگزارشد. دراین بازدید دانشجویان سال اول (کد91) و دانشجویان سال دوم (کد90) رشته حقوق دانشگاه امام صادق علیه السلام پردیس خواهران حضورداشتند.

در این بازدید آقای مقدم،‌ سرپرست مرکز اطلاعات کتابخانه سازمان ملل درباره این سازمان گفت: مقر سازمان ملل متحد در شهر نیویورک است و کشورهای عضو و موسسات وابسته در طول هر سال با تشکیل جلسات منظم در امور بین‌المللی و امور اجرایی مربوط به آنها تصمیم‌گیری می‌کنند. قوی‌ترین نهاد سازمان ملل، یعنی شورای امنیت، پنج عضو دائمی دارد که در تصمیمات این شورا حق وتو دارند.

وی به ارکان سازمان ملل اشاره کرد و گفت: این سازمان 6 رکن اصلی دارد که عبارتند: مجمع عمومی، شورای  اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل(ECOSOC)، شورای امنیت، دبیرخانه سازمان ملل متحد، شورای قیمومت(از اول نوامبر ۱۹۹۴ فعالیت نمی‌کند)، دیوان بین‌المللی دادگستری.

وی در این باره ادامه داد: سازمان ملل متحد نهادها و برنامه‌های دیگری را نیز زیر پوشش دارد. یونسکو، یونیسف، سازمان بهداشت جهانی و کمیساریای عالی سازمان ملل متحد برای پناهندگان از شناخته شده‌ ترین این نهادها ست.

سرپرست مرکز اطلاعات کتابخانه سازمان ملل در خاتمه ضمن بیان ارکان، مسئولیت ها و اهداف سازمان ملل متحد و همچنین اشاره به موقعیت های شغلی دراین سازمان و جایگاه زنان در امور بین الملل گفت: یادگیری زبان های انگلیسی، عربی و فرانسه از ملزومات تصدی شغل در این مرکز است که خوشبختانه دانشگاه امام صادق علیه السلام توجه ویژه ای به این امر داشته است.