نشست تخصصی دانشجویان انجمن علمی دانشجویی حقوق با عنوان شئونات وکیل و وکالت برگزار شد.

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۴ کد : ۱۷۴ اخبار دانشگاه

نشست علمی دانشجویی حقوق با عنوان شئونات وکیل و وکالت، چالش ها و راهکارها با همت دفتر مطالعات و تحقیقات دانشجویی- حوزه معاونت پژوهشی و فناوری و اعضای انجمن علمی دانشجویی حقوق درروز شنبه 21 اردیبهشت  ماه سال 92 از ساعت 11:30 تا 13 در سالن کنفرانس دانشگاه امام صادق علیه السلام پردیس خواهران برگزار شد.

در این نشست که با هدف آشنایی دانشجویان با شئونات  وکیل و وکالت  تشکیل شد حجه الاسلام مرتضی چیت سازیان- وکیل پایه یک دادگستری و استاد دانشگاه -به بیان چالش ها و راهکارهای این حرفه پرداخت و با طرح این سوال که آیا وکالت علم است یا مهارت و یا هنر بیان کرد: وکالت هر سه اینهاست. وکالت علم است. یک وکیل باید به دانش حقوقی واقف باشد. از سوی دیگر وکالت مهارت است و نیاز به توانایی و استعداد بالقوه دارد. یک وکیل خوب باید نطاق باشد و قدرت بیان داشته باشد.به عبارتی افراد خجالتی در این شغل با چالش رو به رو هستند.همچنین وکالت هنر است. بعضی ها با هنری که دارند چنان اثری در دادگاه ها می گذارند که همه را مبهوت می کنند.

چیت سازیان درباره شئونات وکیل و وکالت ادامه داد: چگونگی حضور در دادگاه یکی از موارد مهم برای یک وکیل است.چگونگی و نحوه ورود به دادگاه، نشستن، برخاستن، اجازه گرفتن، حرف زدن، نوع پوشش، نگاه کردن به چهره قاضی، نگاه کردن به متهم همه از موارد مهم در این حرفه است.

این نشست که با استقبال خوب اعضای انجمن علمی دانشجویی حقوق همراه بود، با جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان به پایان رسید.