کارگاه "روش تفکر و سوال" در روز یکشنبه 15 اردیبهشت ماه 92 برای اعضای انجمن علمی دانشجویی فلسفه و کلام اسلامی برگزار شد.

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۳ کد : ۱۷۲ اخبار دانشگاه

کارگاه "روش تفکر و سوال" با تلاش دفتر مطالعات و تحقیقات دانشجویی معاونت پژوهشی و فناوری و اعضای انجمن علمی دانشجویی فلسفه و کلام اسلامی در روز یکشنبه 15 اردیبهشت ماه 92 از ساعت 30/16- 30/11 در سالن کنفرانس دانشگاه امام صادق علیه السلام پردیس خواهران برگزار شد.

در این کارگاه خدیجه شمشادی- استاد کارگاه- به اهمیت و ضرورت تفکر و طریقه صحیح سوال کردن پرداخت و سوال کردن را نصف علم دانست.

خانم شمشادی ضمن تقسیم بندی انواع سوالات در این باره بیان کرد:  هدف اصلی، طرح سوالات حیرتی و تعجبی است. در واقع این نوع سوالات باعث پرورش فکر می شوند.

وی در ادامه با مطرح نمودن داستانی اخلاقی درباره "آزادی" شیوه های به فکر واداشتن کودکان و بزرگسالان، طریقه سوال کردن،‌گفت و گوی جمعی، یافتن مفهوم واژه ها و پرسش ها را مورد بررسی قرار داد و با انجام تمریناتی درباره داستان مذکور به آموزش چگونگی تفکر و سوال پرداخت.

استاد در پایان ضمن پاسخ به سوالات دانشجویان به بیان شیوه های مختلف ایجاد ارتباط بین سوالات و یکی کردن آنها و تحریک ذهن مخاطبان پرداخت.

k1.jpg