افتتاح پروژه عظیم مرکز داده در پردیس خواهران
به همت و تلاش مجموعه دانشگاهی پردیس خواهران، مرکز داده پردیس خواهران با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد سعید مهدوی کنی، رئیس محترم دانشگاه امام صادق (ع)، حاجیه خانم مهدوی کنی، رئیس محترم پردیس خواهران، معاونان، اساتید، پرسنل دانشگاه امام صادق (ع)، کارشناسان و مسئولان شرکت فناوری توسعه کوثر و شرکت ثامن ارتباط عصر در روز سه شنبه 13 شهریور 97 در پردیس خواهران افتتاح شد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد سعید مهدوی کنی، در این مراسم ضمن عرض سلام و خسته نباشید به مسئولان و دست اندرکاران این پروژه عظیم تصریح کرد: خوشبختانه همواره شاهد توفیقات روز افزون بانوان سختکوش و پویا در مجموعه پردیس خواهران هستیم.
ایشان در ادامه ضمن اشاره به این نکته که ما در حال حاضر با دو دنیای واقعی و مجازی رو به رو هستیم و لازم است در هر دو فضا فعالانه حرکت کنیم خاطر نشان نمود: دنیای مجازی اهمیت به سزایی دارد و لازم است همانطور که به توسعه و ارتقاء فضای فیزیکی و عینی توجه می کنیم این بخش را هم مورد توجه قرار داده و در جهت ارتقاء آن بکوشیم.
رئیس دانشگاه امام صادق (ع) ضمن اشاره به حرکت بسیار خوب بانوان پردیس خواهران در راه اندازی این مرکز بیان کرد: افتتاح مرکز داده، این دانشگاه را وارد مرحله جدیدی کرده است و لازم است همه در جهت حرکت و اقدام در این فضا و بر مبنای امکانات ایجاد شده بکوشند و حرکت های خوبی در زمینه آموزش های الکترونیکی و فعالیت های پژوهشی و اداری و غیره انجام دهند تا دانشجویان دانشگاه از فرصت های خارج از کلاس به صورت برخط و آفلاین استفاده کنند و در مسیر علم و دانش پویا تر گام بردارند.
ایشان در ادامه ضمن آرزوی موفقیت روز افزون مجموعه پردیس خواهران خاطر نشان نمود: ان شاء الله با بهره برداری از مرکز داده پردیس خواهران، شاهد موفقیت های بیشتر در فضای مجازی و علمی باشیم.
در ادامه حاجیه خانم مهدوی کنی، رئیس پردیس خواهران ضمن اشاره به فراهم شدن بستر و فضای لازم برای رشد و پیشرفت بانوان اسلامی در پردیس خواهران خاطر نشان نمود: تمام تلاش اینجانب از زمان تصدی پست ریاست این دانشگاه این بوده است تا فضایی را برای رشد بانوان مسلمان ایجاد کنم و عملا حق و حقوق بانوان را در عرصه های اجتماعی تثبیت نمایم که به شکر خدا با انجام چنین پروژه هایی این هدف محقق گردیده است.
وی ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران این پروژه تصریح نمود: لازم است بانوان ما به صورت مستقیم وارد این عرصه ها شوند و از نزدیک درگیر کارها شوند تا توانمندی لازم برای پیش بردن کارهای بزرگ را داشته باشند. خوشبختانه در این پروژه خانم ها با اعتقاد فراوان کار کردند و با تلاش خود کار را به بهترین صورت به سرانجام رساندند.
در ادامه مراسم، مهدیه بابایوسفی، مدیر پروژه مرکز داده، ضمن تشریح اهداف این طرح و ارائه گزارش جامعی از مراحل مختلف کار بیان کرد: در این پروژه با دقت نظر فراوان بررسی های زیادی درباره مراکز داده های موجود انجام گرفت و با تلاش فراوان این مرکز در زیر ساختی استاندارد و مناسب پایه گذاری شد.
در ادامه مراسم مهندس کوهکن، به نمایندگی از شرکت فناوری توسعه کوثر ضمن اشاره به اینکه از برترین برندهای روز دنیا در راه اندازی مرکز داده استفاده شده است تصریح نمود: این پروژه بر اساس استانداردهای روز دنیا طراحی شده است.
سپس مهندس استکی، مشاور بخش اکتیو پروژه ضمن تشریح جزئیات انتقال مرکز داده قبلی به جدید در مدت زمان کوتاهی خاطر نشان کرد: این پروژه با همت مهندسان پردیس خواهران و حمایت و پشتیبانی شرکت ثامن ارتباط عصر به صورت عالی و استاندارد صورت پذیرفت.
در پایان مراسم ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران شرکت ثامن عصر ایران و شرکت فناوری توسعه کوثر و همچنین مدیر و مهندسان پروژه، از مرکز داده پردیس خواهران بازدید به عمل آمد.
نظر شما :