کارگاه تخصصی تفسیر نقاشی کودکان و بزرگسالان

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۶ کد : ۱۵۴۹ اخبار دانشگاه

انجمن علمی علوم تربیتی با همکاری مرکز مشاوره پردیس خواهران و با هدف افزایش سطح آگاهی و اطلاعات دانشجویان رشته ی علوم تربیتی با مولفه های ترسیم شده در نقاشی کودکان و تحلیل آنها اقدام به برگزاری کارگاه تخصصی " تفسیر نقاشی کودکان و بزرگسالان " در روز شنبه اول اردیبهشت ماه نمود .

فاطمه سادات نقیبی، مدرس کارگاه و مسئول مرکز مشاوره پردیس خواهران ضمن بیان مقدماتی از آزمون های تحلیلی و فرافکن، به ارائه ی توضیحات مبسوطی از شناخت ویژگی های شخصیتی و تحلیل آنها براساس موارد ترسیم شده در نقاشی پرداخت .

وی در ادامه بیان کرد: آزمون های فرافکن و از جمله آزمون نقاشی کودکان تفاوت قابل ملاحظه ایی با آزمون های عینی شخصیت در شیوه ی اجرا و تحلیل دارد. در حقیقت آزمون های عینی,شخصیت را به‌صورت جداگانه برآورد می‌کند. در حالی که آزمون‌های فرافکن، بر مفهوم وحدت روان تکیه می‌کنند و فرد را در یک موقعیت مبهم قرار می‌دهند و در برخی موارد می توانند تشخیص بهتری از شناخت ویژگی های شخصیتی افراد در زمینه های مدنظر روانشناس ارائه دهند.      شایان ذکر است , این کارگاه آموزشی در 5 جلسه به مدت 10 ساعت برگزار می شود .

( ۱ )