جشنواره تقدیر و تجلیل از پژوهشگر برتر برگزار شد
ویژه برنامه هجدهمین جشنواره تقدیر و تجلیل از پژوهشگر برتر به مناسبت هفته پژوهش، با حضور حضرت آیت الله دکتر سعید مهدوی کنی، ریاست محترم دانشگاه امام صادق (ع)، حاجیه خانم مهدوی کنی رئیس پردیس خواهران، دکتر محیا صفاری نیا معاون پژوهشی و فناوری پردیس خواهران، استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه، پژوهشگران، دانشجویان و دانش پژوهان و با سخنرانی دکتر غلامعلی افروز، استاد ممتاز دانشگاه تهران و رئیس فدراسیون آسیایی شورای جهانی روان درمانی در روز دوشنبه 27 آذر در دانشگاه امام صادق (ع)- پردیس خواهران برگزار شد.
در این مراسم دکتر غلامعلی افروز، ضمن اشاره به اینکه دانشگاه امام صادق (ع) مصداق بارزی از وحدت حوزه و دانشگاه است و بستر مناسبی را برای رشد دانشجویان فراهم کرده است، گفت: این دانشگاه فرصت های بسیار خوب علمی و پژوهشی را در حوزه های مختلف برای دانشجویان فراهم کرده و لازم است دانشجویان این فرصت ها را مغتنم بشمارند و برای رشد و پیشرفت علمی تلاش کنند.
استاد ممتاز دانشگاه تهران در ادامه در راستای موضوع نشست با عنوان "اندیشه خلاق و نظریه پردازی" به بیان مفهوم هوش پرداخت و گفت: هوش یعنی توان انسان در درک و حل مساله . انسان عناصر موجود در پدیده ها و روابط را کشف می کند تا مساله را حل کند. هوش در اساس ذاتی است اما تبلور هوش در محیط است.
وی در همین راستا به چگونگی استفاده از ظرفیت های هوش اشاره کرد و گفت: افرادی که نگرش مثبت و انگیزه قوی دارند از ظرفیت هوشی بیشتر بهره مند می شوند. و در مقابل آنهایی که افکار ناخوشایند، اضطراب، رویا پردازی های بی جهت دارند بهره کمتری از ظرفیت های هوش می برند.
رئیس فدراسیون آسیایی شورای جهانی روان درمانی در ادامه به مفهوم خلاقیت اشاره کرد و تصریح نمود: خلاقیت آمیزه ای از هوش و خصیصه های بالای شخصیت است. آدم های خلاق به خوبی از ظرفیت های هوش بهره می برند. درواقع خلاقیت بزرگترین موهبت الهی است . خلاق ها قدرت و ثروت درست می کنند و جزو سرمایه های اصلی ما هستند.
وی در ادامه ضمن اشاره به ویژگی های انسان های خلاق خاطر نشان کرد: ما به آدم های مولد نیازمندیم نه مونتاژکار. افراد خلاق دارای هوش بالای متوسط هستند، کنجکاو هستند. تفکر واگرا دارند. متواضع هستند. گشاده رو و متبسم هستند، احساس ارزشمندی بالایی دارند، تلاش مدار، متفکر و آرام هستند. درواقع اینها افرادی هستند که به تلاش اهمیت می دهند نه به نتیجه.
وی در پایان به مفهوم نظریه پردازی پرداخت و گفت: نظریه پردازی آمیزه ای از دغدغه های ذهنی، بصیرت علمی و تفکر پویا است.
در ادامه این مراسم، از دکتر کبری پورعبدالله، عضو هیات علمی پردیس خواهران به عنوان پژوهشگر برگزیده هجدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگر برتر مورد تقدیر قرار گرفت. همچنین از دانشجویان دارای پایان نامه برتر تجلیل شد.
در پایان از کتابی با عنوان "النحو الوظیفی" که توسط دکتر فاطمه ملایم، عضو هیات علمی پردیس خواهران به رشته تحریر درآمده بود رونمایی گردید.
نظر شما :