چهارمین نشست انجمن علمی دانشجویی مطالعات و تحقیقات قرآنی

۰۴ خرداد ۱۳۹۰ | ۰۲:۵۳ کد : ۱۴۳ اخبار دانشگاه
چهارمین نشست انجمن علمی دانشجویی مطالعات و تحقیقات قرآنی

به همت دفتر مطالعات و تحقیقات دانشجویی معاونت پژوهشی، چهارمین نشست انجمن علمی دانشجویی مطالعات و تحقیقات قرآنی در مجموعه فرهنگی-تفریحی کوثر برگزار شد.
در این نشست علمی دکتر طاهره محسنی، کارشناس پژوهشی انجمن علمی مطالعات و تحقیقات قرآنی، ضمن بیان تفسیر سوره حمد، مقام فیض اقدس (رحمانیت) و مقام فیض مقدس (رحیمیت) را تشریح نمود.
در ادامه مباحث مطرح شده دانشجویان حاضر در نشست میزگرد تدبر در قرآن را برگزار نمودند و درباره شبهات قرآنی، با همراهی خانم دکتر محسنی، به بحث و تبادل نظر پرداختند.
به گزارش روابط عمومی، خانم رضازاده، مدیر دفتر مطالعات و تحقیقات دانشجویی: هدف از این نوع نشست‌ها را تقویت روحیه دانشجویان و قرآنی فکر کردن و قرآنی زیستن عنوان کرد.
گفتنی است این برنامه از 6 صبح تا 4 بعدازظهر به طول انجامید و دانشجویان علاوه بر شرکت در نشست و بحث و تبادل نظر، در فعالیت های تفریحی و ورزشی شرکت کردند. در خاتمه برنامه نیز دعای آل یاسین قرائت شد.