اردوی آموزشی کارگاه های جهاد فرهنگی برگزار شد
اردوی آموزشی ویژه دانشجویان باهدف آماده سازی دانشجویان جهت اردوهای جهاد فرهنگی در تاریخ های 21 و 22 اردیبهشت ماه در اردوگاه دماوند توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی پردیس خواهران، این اردو آموزشی که خانمها دکتر سخایی، دکتر عباسپور ، مشیری و ریخته گر گروه را همراهی نمودند با هدف آماده سازی دانشجویان جهت شرکت در اردوهای جهاد فرهنگی، آشنایی دانشجویان با روش و فنون تبلیغ، تکنیک های برقراری ارتباط با کودک، نحوه ارتباط و تعامل با نوجوانان به دانشجویان و همچنین توجیه دانشجویان در رابطه با چگونگی حضور و خدمت در مناطق محروم برگزار شد.
در اولین روز اردو اولین کارگاه توسط خانم ها مشیری و ریخته گر در خصوص تعامل و برقراری ارتباط با کودک برگزار و تبیین شد، ضمن بیان تکنیکهای برقراری ارتباط با خردسالان به مهارت گفتگو با این رده سنی و روشهای انتقال مفاهیم دینی و اعتقادی اشاره شد.
دومین کارگاه با حضور خانم دکتر سخایی با موضوع روش و فنون تبلیغ در اردوهای جهادی برگزار شد که ایشان بهترین الگوی تبلیغ را انبیاء و ائمه علیهم السلام عنوان و ویژگیهای مبلغ را اخلاص، دین شناسی، مخاطب شناسی، انعطاف پذیری و سعه صدر دانسته و همچنین به مهمترین ملزومات برای تبلیغات فرهنگی موفق مکان شناسی، زمان شناسی و ... اشاره نمودند.
سومین کارگاه توسط خانم عباسپور با موضوع نحوه ارتباط و روش تدریس نوجوانان برگزار شد. ایشان از مهمترین نیاز های نوجوانان به برقراری ارتباط و توجه به روحیات نوجوانان از جمله حساس بودن ، استقلال طلبی و کاوشگری اشاره نمودند.
از دیگر برنامه های اردو برگزاری جلسات مباحث جهت تبادل و انتقال تجربیات دانشجویان با تجربه در اردوهای جهادی، ایجاد فضایی جهت آماده سازی دانشجویان از جمله تهیه و تدارک یک وعده غذا با مشارکت دانشجویان و برپایی مراسم احیای نیمه شعبان در مصلای اردوگاه بود.
نظر شما :