چهاردهمین یادواره شهدای گمنام

۱۱ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۴۵ کد : ۱۰۶۴ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۴۲۹
در آستانۀ بیست و هفتمین سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی، چهاردهمین یادواره شهدای گمنام در پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(علیه السلام) برگزار شد.

در آستانۀ بیست و هفتمین سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی، چهاردهمین یادواره شهدای گمنام در پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(علیه السلام) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پردیس خواهران، مراسم بزرگداشت یاد و خاطرۀ شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم، با هدف احیای ارزش های والای فرهنگ ایثار و نصب العین قرار دادن فرمایش معمار کبیر انقلاب که فرمودند: «به همه شما سفارش می کنم نگذارید پیش کسوتان شهادت در پیچ و خم زندگی روزمره به فراموشی سپرده شوند»، با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و روابط عمومی پردیس خواهران و سازمان فرهنگی و هنری شهرداری و فرهنگسرای ابن سینا  برپا شد.

   حجت الاسلام و المسلمین بی آزار تهرانی سخنران این محفل باشکوه، در جمع مسئولان دستگاه های دولتی و نظامی، دانشگاه ها، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و عموم خواهران و برادران، با تاکید بر حفظ آرمان های پیر فرزانه انقلاب، بر ادامه راه سرخ سلحشوران کوخ نشین توسط مدافعان حرم و دوری از روحیۀ کاخ نشینی در مسئولان برای برافراشته ماندن پرچم انقلاب اسلامی اشاره کرد.

مداحی و قصیده‌سرایی ذاکر اهل بیت(علیهم السلام) و برپایی غرفه هایی با مضمون انقلابی توسط تشکل های دانشجویی پردیس خواهران از دیگر برنامه‌ها بود.

در انتهای این مراسم، مسئولان و میهمانان برنامه ضمن بازدید از غرفه های دانشجویی که در موضوعات اقتصاد مقاومتی، فضای مجازی، بصیرت، نفوذ جریانی، تمدن سازی اسلامی، راهیان نور و حمایت از تولید داخلی و کتاب هایی در این موضوع ها بود، با نثار فاتحه و صلوات بر روح پر فتوح دریادلان این مرز و بوم، در مزار شهدای گمنام حضور یافتند.

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

         

 

    

 

    

 

    


نظر شما :