کانون انتظار

۱۱ مرداد ۱۳۹۲ | ۰۲:۲۳ کد : ۶ همگام با ولایت
تعداد بازدید:۵۹۷
بحث مهدویت از مسایل مهم مذهب شیعه است که در زمان های مختلف توسط ائمه بدان تصریح و تاکید شده است. اهمیت این مسئله در دوران حاضر که عصر غیبت است بیشتر می شود؛ اما نکته ای که در این زمینه حسایت را بر می انگیزد مطرح شدن مسائلی غیر ضروری چون ملاقات گرایی است. لذا وجود مجموعه ای برای عمق بخشیدن به مباحث مهدویت جهت تلاش در رسیدن به عصر ظهور و زمینه سازی برای حضور ایشان ضروری و مهم می نماید. کانون انتظار مجموعه ای مهدوی است با هدف تلاش برای عالم عامل و محرک شدن دانشجویان در جهت رضایتمندی حضرت.

فعالیت های کانون

 اولین قدم برای آشنایی دانشجویان با این مجموعه پیش شماره های سروش ایزد بود که عید تا عید (عید قربان تا عید غدیر) منتشر شد. 

در قدم های ابتدایی آغاز طرح مطالعاتی با هدف بالا بردن سطح معلومات اعضا شکل گرفت که در دوره اول کتاب نگین آفرینش در دوره دوم کتاب درسنامه مهدویت2 مطالعه شد و در دوره سوم شرح دعای ندبه با هدف شناسایی ابعاد و ویژگی های ولایت آغاز شد.

 در مراحل بعدی مجموعه برای ارائه مطالعات و معلومات خود در ارتباط با دیگران مبادرت به همکاری با نشریه ریحانه صادق دانشگاه کرد. هدف از ارائه نشریه علاوه بر ارائه کارها و فعالیت ها بالا بردن سطح نگارش و مقاله نویسی مجموعه بود. لازم به ذکر است در طول مدت سه سال نشریه سروش ایزد به صورت ضمیمه ریحانه صادق منتشر شد.

 گام بعدی برگزاری مراسم دعای ندبه و پس از آن دعای کمیل در خوابگاه بود که علاوه بر پهن کردن سفره ای به نام حضرتش (جهت هم نشینی تمامی دانشجویان) بروشورهای مناسبتی به آنان ارائه می شود.

آخرین گام در فعالیت های اخیر برگزاری نمایشگاه در هفته ولایت و پررنگ تر کردن امامت و ولایت امام عصر(ع) در دانشگاه بود. هدف از این فعالیت بالا بردن سطح ارتباطی با حضرت و جاری ساختن یاد ایشان در همه صحنه های زندگی بود.

 در کنار مجموعه فعالیت های ذکر شده برگزاری سلسله نشستهای مهدویت در دانشگاه (مهر 88) حضور در نمایشگاه طلیعه ظهور در مصلی و برگزاری نشست ولایت (اسفند 88)، برگزاری نمایشگاههای کتاب(اسفند 87- مهر 88- اسفند 88) و همکاری با مجموعه هایی چون بنیاد مهدی موعود (عج) از دیگر فعالیت های کانون می باشد

 امید است مجموعه فعالیت های کانون مورد رضایت حضرتش قرار گیرد.

 

مقالات و دل نوشته ها


نظر شما :