بازدید از مرکز فرهنگی سوریه

۱۰ خرداد ۱۳۹۱ | ۰۰:۵۷ کد : ۹۸ اخبار دانشگاه

به منظور تشویق دانشجویان برتر دروس عربی رشته های مختلف اعم از حقوق ، فقه و علوم تربیتی از مرکز فرهنگی عربی سوریه در تهران بازدید نمودند. در این برنامه که با هدف تقویت انگیزه فراگیری زبان عربی و ارتقای معلومات تخصصی و کاربردی دانشجویان در 10 خرداد برگزار شد، دانشجویان در ابتدا با رایزن فرهنگی کشور سوریه ملاقات و به زبان عربی گفتگو کردند. سپس با حضور در کلاس آموزشی مکالمه عربی از نزدیک در جریان فرآیند آموزش زبان عربی در آن مرکز قرار گرفتند. بازدید از کتابخانه حضور در نشست بررسی تطبیقی ادبیات معاصر سوریه و ایران توسط خانم دکتر شکوه حسینی و آقای دکتر یدالله ملایری از دیگر برنامه های قابل ذکر این بازدید بود.