انتصاب

۲۸ دی ۱۳۹۴ | ۰۷:۵۷ کد : ۹۷۸ اخبار دانشگاه
طی احکام جداگانه ای از سوی ریاست پردیس خواهران، مدیر گزینش و مدیران گروه های آموزشی منصوب شدند.

طی احکام جداگانه ­ای از سوی ریاست پردیس خواهران، مدیر گزینش و مدیران گروه های آموزشی منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی پردیس، در متن حکم مدیران پیشین، از زحمات و مدیریت صادقانۀ سالیان ارزشمند متمادی آنها در پست­ های مذکور در کسوت خدمت به مکتب امام صادق(علیه ­السلام)، قدردانی شده است.

مهدیه مهدوی کنی مدیر سابق گزینش 8 سال، دکتر فاطمه صادق ­زاده مدیر گروه فلسفه و کلام اسلامی 18 سال، دکتر محیا صفاری­ نیا مدیر سابق گروه حقوق 8 سال و دکتر منیر حق ­خواه مدیر سابق گروه فقه و حقوق اسلامی 11 سال عهده دار سمت ­های مذکور بودند.

طی احکام صادر شده، فاطمه کاظم ­پور به عنوان مدیر گزینش، دکتر فاطمه سلیمانی دره باغی به عنوان مدیر گروه فلسفه و کلام اسلامی، دکتر نرگس ایزدی به عنوان مدیر گروه حقوق و دکتر کبری پورعبدالله به عنوان مدیر گروه فقه و حقوق اسلامی به مدت یکسال انتخاب شدند.

کاظم پور طی سالیان حضور در پردیس، سابقۀ 13 همکاری در امور دانشجویی و فرهنگی و 8 سال مدیرکل امور دانشجویی و فرهنگی را در کارنامۀ کاری خویش دارد.

دکتر سلیمانی 12 سال، دکتر ایزدی 15 سال و دکتر  پورعبدالله 8 سال است که عضو هیئت علمی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(علیه السلام) هستند.