تصویب تدوین طرح پژوهشی «نگاهی حکمی بر انسان قرآنی بر مبنای حکمت صدرایی»

۲۶ دی ۱۳۹۴ | ۰۹:۱۹ کد : ۹۷۷ اخبار دانشگاه
تصویب تدوین طرح پژوهشی «نگاهی حکمی بر انسان قرآنی بر مبنای حکمت صدرایی»

دفتر مطالعات و تحقیقات علمی معاونت پژوهشی و فناوری به منظور رفع نیازهای آموزشی دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام پردیس خواهران، تدوین طرح پژوهشی «نگاهی حکمی بر انسان قرآنی بر مبنای حکمت صدرایی» را در جلسه شورای پژوهشی مورخ 94/10/22 به تصویب رساند. طرح پژوهشی  مذکور توسط دکتر فاطمه سلیمانی دره باغی-عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(علیه السلام) پردیس خواهران- با نظارت دکتر محمد سعیدی مهر- عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به رشته تحریر درخواهد آمد. هدف اصلی طرح ارائه تصویری حکمی و عقلانی از مبانی انسان شناسی قرآنی و تامین منبع درسی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته حکمت و کلام شیعی،دانشگاه امام صادق علیه السلام پردیس خواهران خواهد بود. رشته حکمت و کلام شیعی دارای ماهیتی فلسفی کلامی است که در آن قرار است مباحث کلامی شیعه با نگاهی حکمی(با تکیه بر حکمت متعالیه) در منابع قرآن و روایات معصومین علیهم السلام دنبال شود. این رشته جدید تا کنون در هیچ دانشگاهی ارائه نشده است.