ثبت نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال 1394

۲۲ شهریور ۱۳۹۴ | ۰۷:۳۶ کد : ۸۳۴ اخبار دانشگاه
ثبت نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال 1394

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(علیه السلام)، از آغاز فرایند ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی سال تحصیلی 95-94 خبر داد.

موسی زاده ضمن اعلام این خبر و تبریک به پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1394 که آماده گام نهادن به عرصه وسیع علم‌اندوزی می‌شوند، زمان آغاز ثبت نام  را اعلام کرد و گفت: طی تماس تلفنی، از پذیرفته شدگان و والدین برای شرکت در اردوی یک روزۀ آشنایی با پردیس دانشگاه در روز چهارشنبه 25 شهریور دعوت می شود. در این برنامه که با حضور ریاست و معاونان پردیس از ساعت 8 صبح الی 18 برگزار می شود، ضمن ارائۀ گزارشی از فعالیت های پردیس در روند کنکور و گزینش سال جاری، به تبیین قوانین آموزشی و آشنایی پذیرفته شدگان با فعالیت های گروه های علمی اقدام می شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس با الزامی دانستن حضور والدین همراه داوطلبان، از کلیه پذیرفته‌شدگان خواست با در دست داشتن مدارک ذیل و براساس برنامۀ زمانی اعلام شده به پردیس دانشگاه مراجعه نمایند:

1. کپی تمام صفحات شناسنامه 3 سری
  2. کپی کارت ملی 2 سری
  3. 12 قطعه عکس 3×4 تمام رخ، جدید، رنگی با زمینۀ سفید(پشت نویسی شده)
  4. اصل و کپی گواهی قبولی دورۀ متوسطه
  5. اصل مدرک دیپلم