موفقیت تیم دانشجویی پردیس در سی‌امین جشنوارۀ قرآن و عترت دانشجویان کشور

۱۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۳:۵۰ کد : ۸۲۶ اخبار دانشگاه
موفقیت تیم دانشجویی پردیس در سی‌امین جشنوارۀ قرآن و عترت دانشجویان کشور

تیم دانشجویی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(علیه السلام) در مرحلۀ کشوری 30 امین جشنوارۀ قرآن و عترت دانشجویان، موفق به کسب رتبۀ برتر شد.

به گزارش روابط عمومی پردیس، تیم اعزامی دانشجویان پردیس به 30 امین جشنوارۀ قرآن و عترت دانشجویان، متشکل از زهرا یوسفی، دانشجوی حقوق و فاطمه اسماعیلی، دانشجوی فقه و حقوق اسلامی ورودی سال 93 پردیس خواهران،  موفق به کسب رتبه های برتر در این دوره شدند.

زهرا یوسفی در رشتۀ حفظ 5 جزء و فاطمه اسماعیلی در رشتۀ حفظ 10 جزء قرآن کریم به ترتیب موفق به کسب رتبه های اول و دوم کشوری شدند.

این جشنواره ویژۀ دانشجویان در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور 400 نفر از دانشجویان قرآنی برگزیدۀ مرحلۀ منطقه‌ای سراسر کشور، در شش بخش و در 32 رشتۀ مختلف در رشته های شفاهی و کتبی، طی سه روز، نهم لغایت یازدهم شهریور 1394 در دانشگاه کردستان برگزار شد.

شایان ذکر است پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(علیه السلام) در اردیبهشت سال جاری در میان 20 دانشگاه برتر منطقۀ یک کشور، موفق به کسب رتبۀ اول در زمینه های حفظ 5  و 10 جزء قرآن کریم و رتبۀ دوم در رشتۀ قرائت شد. جشنوارۀ قرآن و عترت دانشجویان از جمله برنامه‌های دیرپایی است که در حوزة ترویج آموزه‌های دینی و قرآنی در دانشگاه‌ها به ‌منظور فراهم کردن زمینه‌ای جهت انس بیش از پیش دانشجویان با کلام انسان‌ساز الهی و مفاهیم تعالی بخش آن و همچنین، نشر و بسط فضای معنوی و عطرآگین قرآن و عترت در محیط دانشگاهی همواره مورد اهتمام متصدیان و مسئولان فرهنگی دانشگاه‌ها بوده است.

این موفقیت ارزشمند را خدمت ریاست محترم پردیس تبریک عرض می کنیم و از تلاش های معاونت فرهنگی و دانشجویی پردیس برای آماده سازی این تیم قدردانی می کنیم.