تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 95-94 پردیس

۱۰ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۶ کد : ۸۲۵ اخبار دانشگاه
تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 95-94 پردیس

اداره کل آموزش پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(علیه السلام)، تقویم آموزشی دانشگاه برای نیمسال اول سال تحصیلی 95-1394 را اعلام کرد.

معصومه حاجی عموشا، مدیرکل آموزش و تحصیلات تکمیلی پردیس خواهران با اعلام این خبر به روابط عمومی گفت: بر مبنای این تقویم آموزشی، ثبت نام نیمسال اول دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی سال90 و دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد ورودی93،شنبه21شهریور و ثبت نام کلیه رشته های هر سه مقطع ورودی سال های 91 و 92، یکشنبه 22 شهریور ساعت 8 تا 22 از طریق سایت پردیس انجام می پذیرد.

مدیرکل آموزش و تحصیلات تکمیلی پردیس خواهران همچنین زمان ثبت نام مجدد افرادی را که در زمان مقرر موفق به ثبت نام نشدند، این گونه عنوان کرد: افراد بازمانده از ثبت نام می توانند از ساعت 8 تا 22 روز دوشنبه مورخ 23 شهریور با مراجعه به سایت دانشگاه اقدام به ثبت نام کنند. عدم مراجعۀ دانشجو برای ثبت نام، بدون اطلاع و عذر موجه، به منزلۀ انصراف از تحصیل است. در صورت تاخیر یا عذر موجه، حق انتخاب واحد و ادامۀ تحصیل در نیمسال مذکور را ندارند؛ اما آن نیمسال جزء مدت مجاز تحصیل محسوب می شود.

معصومه حاجی عموشا با اشاره به اینکه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی سال 90 و 91 که دفاع نکرده اند پس از اخذ مجوز ثبت نام از اداره کل آموزش، ملزم به ثبت پایان نامه در زمان مقرر هستند، افزود: زمان شروع ترم تحصیلی جدید از شنبه 28 شهریور و زمان حذف و اضافه واحد، 31 شهریور و اول مهر و آزمون های حذف کلاس  15 مهر است.

وی همچنین آخرین مهلت تحویل پرینت انتخاب واحد تائید شده توسط مدیر گروه و مدیر پذیرش و ثبت نام را روز دوشنبه30 شهریور اعلام کرد و گفت: دانشجویانی که تاکنون نسبت به رفع نقص مدارک پروندۀ آموزشی خود اقدام نکرده اند، طبق اعلام قبلی، سیستم، مانع ثبت نام آنها خواهد شد.

مدیرکل آموزش و تحصیلات تکمیلی پردیس خواهران افزود: شروع امتحان های میان ترم 21 تا 28 آبان، پایان کلاس های آموزشی 20 دی و  امتحـان پـایـان تـرم  نیز روزهای 26 دی تا 7 بهمن 94 برگزار می شود.

شایان ذکر است واحدهای ارائه شدۀ هر کد رشته در روز چهارشنبه 18 شهریور بر روی سایت پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(علیه السلام)  قسمت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی ـ  برد آموزش قابل رویت است.

همچنین حاجی عموشا دربارۀ زمان ثبت نام پذیرفته شدگان سال جاری گفت: ثبت نام پذیرفته شدگان هر سه مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری سال 94 متعاقباًٌ در روزهای آتی اعلام می شود.