راهیابی تیم دانشجویی خواهران به مرحلۀ کشوری مسابقه های قرآن و عترت دانشجویان کشور

۰۸ شهریور ۱۳۹۴ | ۰۷:۴۴ کد : ۸۲۲ اخبار دانشگاه

تیم دانشجویی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(علیه السلام) به مرحلۀ کشوری 30 امین جشنوارۀ سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور راه یافت.

به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی پردیس خواهران، تیم اعزامی چهار نفرۀ دانشجویان پردیس به 30 امین جشنوارۀ سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور که اردیبهشت سال جاری در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، در میان 20 دانشگاه برتر منطقۀ یک کشور، موفق به کسب رتبۀ اول در زمینه های حفظ 5  و 10 جزء قرآن کریم و رتبۀ دوم در رشتۀ قرائت تحقیق شدند.

این تیم که متشکل از فاطمه اسماعیلی، زهرا یوسفی و هانیه شرفی است، پس از موفقیت در سه مرحلۀ آزمون یادشده، در طول سه روز از هشتم تا یازدهم شهریور در مرحلۀ کشوری این دوره از مسابقه ها که به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار می شود شرکت می کنند.

از ایزد منان خواستار توفیق و افتخارآفرینی بیش از پیش این عزیزان هستیم.