مراسم گرامیداشت روز کارمند در پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(علیه السلام) برگزار شد

۰۴ شهریور ۱۳۹۴ | ۰۷:۱۷ کد : ۸۲۱ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی پردیس خواهران، مرکز مشاوره و واحد تربیت بدنی معاونت فرهنگی و دانشجویی پردیس، هم زمان با میلاد با سعادت حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(علیه السلام)  و گرامیداشت روز کارمند، مراسمی با حضور جمع کثیری از مدیران و کارمندان برگزار کرد.

در این مراسم، کارگاه آموزشی «اصول تغذیۀ سالم بر مبنای آموزه های طب سنتی و اسلامی» توسط یکی از متخصصان طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار و به سوال های حضار در خصوص تغذیۀ سالم و راهکارهای عملی دستیابی به آن پاسخ داده شد.

در حاشیۀ این مراسم، غرفه های متعددی در زمینۀ مشاورۀ حرکت های اصلاحی، مشاورۀ تغذیه، سنجش سلامت و عرضۀ کتاب های طب سنتی با بیش از 100 عنوان  و انواع گیاهان دارویی در حدود 50 نوع همراه با ارائۀ آزمون های مختلف سلامت و بهداشت روانی خانواده و نحوۀ ارتباط والدین با نوجوانان برپا شد.

در غرفه های مذکور، فعالیت های مختلفی از قبیل سنجش قد و وزن، فشارخون و قند متقاضیان پردیس صورت پذیرفت و کارشناسان حوزه های گوناگون تغذیه و سلامت با ارائۀ بروشورهای متنوع مانند آموزش هشت نوع حرکت اصلاحی و برنامه های تغذیه ای به سوال های مطرح شده پاسخ دادند.

همچنین با حسن نظر ریاست محترم پردیس خواهران، هدیۀ نقدی نیز در پایان این مراسم به کارمندان اهدا شد.