روز کارمند گرامی باد

۰۴ شهریور ۱۳۹۴ | ۰۹:۴۷ کد : ۸۲۰ اخبار دانشگاه
روز کارمند گرامی باد

انسانیت انسان در رابطه با کار به وجود می آید. انسان می تواند به وسیلۀ کاری که انتخاب می کند خالق خود باشد (شهید رجایی/ اسفند ١٣۵۹).

به یاد تلاش‌های مجاهدانۀ اندیشمندان و معلمان بزرگ ایمان و عمل، شهیدان رجایی و باهنر که در مسیر شهادت، خدمت صادقانه در ایران اسلامی را عینیت بخشیدند، چهارم شهریور مزین به نام کارمند شده است. تأسی و الگوبرداری از ویژگی های والای اخلاقی و رفتاری این شهدای والامقام، در راستای تحقق اهداف عالیه پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(علیه السلام) گامی ارزشمند است.

در سال جاری هم زمانی روز کارمند و ولادت با سعادت امام رضا (علیه اسلام) بی شک نویدبخش کسب دستاوردها و موفقیت‌های افزون تر کارمندان صدیق و دین محور پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(علیه السلام) در محیطی پویا و سرشار از تخصصی گرایی و علم محوری و افزایش فضای دانش و بینش و معنویت خواهد بود.