گردهمایی جامعۀ دانش ­آموختگان دانشگاه امام صادق(ع) ـ پردیس خواهران

۱۰ تیر ۱۳۹۴ | ۱۰:۰۵ کد : ۷۹۴ اخبار دانشگاه
گردهمایی بزرگ جامعة دانش‌آموختگان پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع) در ایام پربرکت میلاد مبارک امام حسن مجتبی(ع) و با حضور مسئولان و استادان دانشگاه، عصر سه‌شنبه نهم تیر از ساعت 18 تا 21 در مصلی دانشگاه برگزار شد.

کاش می‌شد همچو آواز خوش یک دوره‌گرد                زندگی را بار دیگر با رفیقان دوره کرد

گردهمایی جامعۀ دانش­ آموختگان دانشگاه امام صادق(ع) ـ پردیس خواهران

دبیر جامعة دانش‌آموختگان پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع) با اعلام این خبر به روابط عمومی دانشگاه گفت: این گردهمایی به مناسبت ماه مبارک رمضان با حضور بیش از 100 تن از دانش‌آموختگان همراه خانواده ­هایشان، با هدف انسجام و همدلی اعضا در پاسداری از آرمان‌ها، اصول و ارزش‌های اسلامی و ایجاد ارتباط مستمر برای تقویت روح وحدت و همبستگی بین اعضا ترتیب داده شد.

مهدیه مهدوی‌کنی، ضمن اشاره به برگزاری هر سالة این گردهمایی در پردیس دانشگاه، به تشریح برنامه‌های این روز پرداخت و افزود: مراسم افطاری جامعة دانش‌آموختگان با حضور حاجیه خانم مهدوی‌ کنی ریاست دانشگاه، اعضای هیئت علمی و سخنرانی دانشیار گروه فقه و حقوق اسلامی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع)، صدیقه مهدوی­ کنی، دربارۀ اهمیت تولید علم دینی و نقش جامعۀ دانش­ آموختگان در پیشبرد این مسیر، آغاز شد و در ادامه، با ارائة گزارش عملکرد سال گذشته و تبیین برنامه‌های آیندة جامعة دانش‌آموختگان توسط اعضای هستة مرکزی ادامه یافت.

وی، یکی دیگر از برنامه‌های محفل افطاری جامعۀ دانش‌آموختگان در نخستین شب از لیالی بیض را برپایی مراسم پرفیض قرائت جزء 13 قرآن مجید مقارن با 13 ماه مبارک رمضان، ماه نزول وحی اعلام کرد.

گفتنی است جامعة دانش‌آموختگان پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع)  به‌منظور ایجاد بستری مناسب برای پرورش و رشد همه‌جانبه با همت جمعی از دانش‌آموختگان پیشکسوت در آبان 1382 تشکیل شد.

به همت اعضای هستة مرکزی این جامعه، هر ساله برنامه‌های متنوعی نظیر اردوهای زیارتی و سیاحتی در مناطق مختلف کشور، کارگاه‌های دانش‌افزایی اعضا، جشنوارة قربان تا غدیر و میلاد امام حسن مجتبی(ع)، عزاداری در مناسبت‌های مذهبی مختلف و همچنین جشن دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه برگزار می‌شود.