دانش افزایی شیوه‌های تحلیل اطلاعات کیفی

۲۶ آبان ۱۳۹۰ | ۰۰:۴۰ کد : ۷۷ اخبار دانشگاه

کارگاه شیوه های تحلیل اطلاعات کیفی با تأکید بر روش تحلیل محتوا برگزار شد. در این کارگاه شش ساعته اساتیدی شرکت نمودند که راهنمایی و مشاوره پایان نامه دانشجویان را برعهده دارند. کارشناس گروه معارف اسلامی و علوم تربیتی هدف از برگزاری این کارگاه را ارتقای سطح پایان نامه دانشجویان در راستای تولید علم دینی بیان نمود. وی افزود: از آنجایی که بسیاری از پایان‌نامه‌های پردیس خواهران دانشگاه امام صادق علیه‌السلام رویکرد کیفی دارد، استفاده از ابزار و روش‌های علمی در غنای کار دانشجویان و قابلیت عرضه به جامعه علمی مؤثر خواهد بود.

قابل ذکر است که این گروه به منظور تربیت اساتید راهنما و مشاور، کارگاهی با همین عنوان در سطح دستیاران آموزشی نیز برگزار نمود.