آموزش spss ویژه اعضای انجمن های علمی دانشجویی

۱۸ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۴:۱۶ کد : ۷۰۷ اخبار دانشگاه
دومین و سومین جلسه کارگاه تخصصی spss با همت دفتر مطالعات و تحقیقات دانشجویی- حوزه معاونت پژوهشی و فناوری ویژه اعضای انجمن های علمی دانشجویی علوم تربیتی در روزهای دوشنبه و سه شنبه 11و 12 اسفند 93 در اداره انفورماتیک پردیس خواهران برگزار شد.

دومین و سومین جلسه کارگاه تخصصی spss  با همت دفتر مطالعات و تحقیقات دانشجویی- حوزه معاونت پژوهشی و فناوری ویژه اعضای انجمن های علمی دانشجویی علوم تربیتی در روزهای دوشنبه و سه شنبه 11 و 12 اسفند 93 در اداره انفورماتیک پردیس خواهران برگزار شد.

در این جلسه آموزشی که با هدف آشنایی دانشجویان با نرم افزار spss   جهت تحلیل داده های آماری پایان نامه ها برگزار شد ، نیره رحمانی، دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی در تکمیل مباحث کارگاه قبلی به بیان موضوعاتی چون چگونگی تجزیه و تحلیل داده ها و نحوه رسم انواع نمودارهای آماری پرداخت.