کارگاه تخصصی لیزرل برگزار شد

۱۸ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۴:۱۲ کد : ۷۰۶ اخبار دانشگاه
کارگاه تخصصی آموزش نرم افزار لیزرل با هدف توانمندسازی محققان و پژوهشگران در تجزیه و تحلیل داده های آماری پروژه های تحقیقاتی، با تلاش اداره کل پژوهش و دفتر مطالعات و تحقیقات دانشجویی در روز پنج شنبه 14 اسفند 93 در کلاس 707 (واقع در ساختمان اداری قدیم) با حضور دکتر مظفر درویشی، دکترای روانشناسی تربیتی برگزار شد.

کارگاه تخصصی آموزش نرم افزار لیزرل با هدف توانمندسازی محققان و پژوهشگران در تجزیه و تحلیل داده های آماری پروژه های تحقیقاتی، با تلاش اداره کل پژوهش و دفتر مطالعات و تحقیقات دانشجویی در روز پنج شنبه  14 اسفند 93 در کلاس 707 (واقع در ساختمان اداری قدیم) با حضور دکتر مظفر درویشی، دکترای روانشناسی تربیتی برگزار شد.

دکتر درویشی در این کارگاه تخصصی به بیان مباحثی چون رگرسیون و تلفیق آن، تحلیل مسیر، تحلیل عامل و در نهایت طراحی مدل معادلات ساختاری پرداخت. وی همچنین به چگونگی برنامه نویسی جهت رسم مدل های آماری و چگونگی تجزیه و تحلیل مدل ها پرداخت و در نهایت با توضیح درخت تصمیم گیری به نحوه انتخاب آزمون های آماری اشاره کرد.