برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مدارس تهران در پردیس خواهران

۱۶ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۲ کد : ۷۰۴ اخبار دانشگاه
دوازدهمین نشست هم اندیشی مدیران مدارس تهران در پردیس خواهران برگزار گردید.

برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مدارس تهران در پردیس خواهران

دوازدهمین نشست هم اندیشی مدیران مدارس تهران به منظور آشنایی مدیران مدارس با اهداف و سیاستهای پردیس خواهران دانشگاه امام‏ صادق (علیه السلام) در دو روز یکشنبه 3 اسفند و 10 اسفند 1393 برگزار شد.

در این نشست که با حضور 25نفر از مدیران و مشاوران مدارس و مسئولان دانشگاه در دو روز به درخواست مدیران ومشاوران مدارس برگزار شد پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی، کلیپی سخنان مقام معظم رهبری، سخنان حضرت آیت الله مهدوی کنی، موفقیت های دانش آموختگان المپیادی و فعالیت های فرهنگی دانشگاه شامل اردوی جهادی، طرح هجرت و اردوها به اجرا درآمد. سپس خانم حاجی عموشا، به مواردی چون تعلم و تربیت، اهمیت رشته علوم انسانی و تبیین رسالت پردیس پرداخت. در ادامه خانم دکتر مهدوی و خانم دکتر شفیعی درباره موضوع راهکارهای  تربیتی  با  تاکید بر تحول سند آموزش و پرورش و کارکرد علوم انسانی اسلامی سخنرانی کرد.
همچنین سرکار حاجیه خانم مهدوی، ریاست محترم پردیس خواهران، در خصوص اهداف و سیاستهای پردیس خواهران و نقش موثر مدارس در تحول سند آموزش و پرورش و چگونگی اجرایی شدن آن در مدارس به سخنرانی پرداخت.

در خاتمه مراسم، خانم مهدوی، مدیر گزینش، ضمن اشاره به شرایط پذیرش دانشجو در پردیس خواهران و همچنین اهداف هر یک ازرشته‌ها به ارائه آماری از مدارسی که بیشترین ثبت نام و مصاحبه را داشته‏ اند پرداخت.