دانشگاه امام صادق پردیس خواهران - فراخوان مقاله

فراخوان مقاله

دوفصلنامه علمی ترویجی " علوم تربیتی از دیدگاه اسلام " برای دریافت مقالات علمی از پژوهشگران و دانش‌پژوهان این رشته دعوت به عمل می‏ آورد.

به منظور انعکاس دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی در مباحث تعلیم و تربیت اسلامی و زمینه‏سازی تبادل نظر وتضارب آرای متفکران و محققان، دوفصلنامه از کلیه اساتید، دانشجویان و محققان این حوزه دعوت می‏نماید تا با ارائه مقالات خود بر غنای بیشتر این نشریه بیفزایند. هدف اصلی این دوفصلنامه، انتشار پژوهش‏های مسأله‏محور در گستره علوم تربیتی (فلسفه تعلیم و تربیت، مدیریت آموزشی و برنامه‏‏ ریزی درسی، روان‏شناسی تربیتی و مشاوره) با رویکرد اسلامی است تا از این طریق  بستر تولید علم و نظریه ‏پردازی مبتنی بر آموزه‏های اسلام فراهم آید.

براساس شماره مجوز 3341/18/3/ مورخ 19/12/1394 وزارت علوم و تحقیقات و فناوری؛ دوفصلنامه علوم تربیتی از دیدگاه اسلام دارای درجه علمی ترویجی است و این دوفصلنامه در پایگاه‏ های استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، مرکز منطق ه‏ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری و پایگاه مجلات تخصصی نورمگز نمایه می‏ گردد.

نویسندگان می‏ توانند پس از ثبت نام، مقاله خود را بر اساس دستورالعمل تنظیم مقاله از طریق http://edus-islam.isuw.ac.ir بارگذاری نمایند.

سه شنبه 28 شهريور 1396  14:41

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 28 دى 1396  17:20:43