اتمام تدوین درسنامه فقه خانواده2

۱۱ اسفند ۱۳۹۳ | ۰۸:۵۸ کد : ۶۹۵ اخبار دانشگاه
تدوین درسنامه با عنوان « فقه خانواده2» از سال 1391 در حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه امام صادق (ع)پردیس خواهران آغاز شد و در سال 1393 پایان یافت.

بخش مهمی از حقوق خانواده را مباحث  کودکان تشکیل می دهد اما تا قبل از تدوین این درسنامه، مباحث کودکان فاقد سرفصل ها و منابع مشخصی از منابع فقهی موجود بوده است. تدوین درسنامه «فقه خانواده 2» که مبتنی بر مباحث کتاب موسوعه ی احکام اطفال است، با هدف رفع نیازهای دانشجویان رشته فقه و حقوق اسلامی در مقطع کارشناسی با مدیریت دکتر کبری پورعبدالله، دکتر منیره حق خواه اعضای هیات علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام گروه فقه و حقوق پردیس خواهران و نظارت علمی حجه الاسلام قدرت الله انصاری شیرازی، از اساتید مرکز فقهی ائمه اطهار، در حوزه معاونت پژوهشی و فناوری پردیس دانشگاه امام صادق علیه السلام به رشته تحریر درآمد. درسنامه مذکور  در چندین فصل الکلیات (تعریف الولایة، أقسام الولایة‌، شرایط الأولیاء)، فی ولایة الاولیاءعلی أموال الصغار، فی الحضانة، نفقة الأطفال‌، التربیة و تعلیم الأطفال  به مباحث اطفال می پردازد.