انتشار سی و پنجمین کتاب

۱۶ مهر ۱۳۹۳ | ۰۸:۵۲ کد : ۵۰۹ اخبار دانشگاه
سی و پنجمین کتاب " شبیه سازی در دیدگاه های دینی و اندیشه های حقوقی " برگرفته از پایان نامه خانم محدثه معینی‏فر در رشته معارف اسلامی و حقوق خانواده مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه امام صادق(ع) با ویراستاری علمی خانم دکتر فائزه عظیم زاده اردبیلی توسط دفتر نشر متون علمی حوزه معاونت پژوهشی و فناوری و با همکاری نشر میزان منتشر گردید.

کتاب " شبیه سازی در دیدگاه های دینی و اندیشه های حقوقی " برگرفته از پایان نامه خانم محدثه معینی فر رشته معارف اسلامی و حقوق خانواده در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه امام صادق (ع) با ویراستاری علمی خانم دکتر فائزه عظیم زاده اردبیلی منتشر گردید.

در این اثر علمی، هدف از شبیه­سازی، موضوعاتی است که به لحاظ ارتباط آن با اصلی‏ترین مسائل انسانی در ساحت­های مختلف زندگی فردی و اجتماعی و در حوزه‏های گوناگون کلامی، حقوقی، اخلاقی و اجتماعی پرسش­هایی را پدید آورده است. نکته ظریف در پدیده­هایی چون شبیه­سازی در این مطلب نهفته است که معمولا سال­ها طول می­کشد تا نظام­های مختلف اجتماعی بتوانند خود را با ره­آوردهای نوین بشری وفق دهند. این تأخیر تا حدود زیادی به علت عدم تبیین جوانب مختلف موضوعات جدید برای تصمیم­گیرندگان و رهبران فکری و سیاسی جامعه است. از این رو، هر یک از نظام­های قانون­گذاری و نیز ادیان در پی پاسخ­گویی و حل مسائل آن هستند. اثر حاضر نیز در جستجوی پاسخی منطقی برای  این مسأله جدید زیست-اخلاقی و ره­آورد نوین بشری است.