آموزش فنون و تکنیک های مصاحبه

۰۹ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۵۶ کد : ۵۰۸ اخبار دانشگاه
جلسه آموزشی آشنایی با فنون و تکنیک های مصاحبه ویژه دانشجویان عضو انجمن های علمی دانشجویی با همت دفتر مطالعات و تحقیقات دانشجویی- حوزه معاونت پژوهشی و فناوری، در روز شنبه 5 مهر 93 از ساعت 14-13 در کلاس 707 پردیس خواهران برگزار شد.

در این جلسه آموزشی، بهاره فتح آبادی،کارشناس ارشد ارتباطات، به بیان مباحثی چون انواع مصاحبه های خبری، آمادگی های لازم جهت مصاحبه، چگونگی انجام مصاحبه و در نهایت نحوه ثبت و تدوین آن پرداخت.

لازم به ذکر است جلسه آموزش خبر و گزارش نویسی نیز با هدف توانمندسازی دانشجویان عضو انجمن های علمی دانشجویی در زمینه مصاحبه،‌ خبر و گزارش نویسی و به تبع آن ارتقاء محتوای نشریات انجمن های علمی دانشجویی در روزهای شنبه مورخ 93/7/26 و 93/8/3 از ساعت 12/45 تا 14 در اتاق 707 برگزار می شود.