برگزاری سومین هم اندیشی با عنوان" تعاملات اجتماعی در سیره رضوی"

۱۱ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۵:۱۳ کد : ۳۸۴ اخبار دانشگاه
حوزه معاونت پژوهشی و فنآوری دانشگاه امام صادق(ع) پردیس خواهران با همکاری بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) هم اندیشی تعاملات اجتماعی در سیره رضوی (الگوها و شاخص ها در گفتگو و مناظره) در29 اردیبهشت ماه 1393 برگزار می کند.

حوزه معاونت پژوهشی و فنآوری دانشگاه امام صادق(ع) پردیس خواهران به منظور تدبر و نشر فرهنگ غنی شیعی بویژه تعالیم علمی و عملی در سیره رضوی و همسویی فعالیت های پژوهشی دانشگاه با مسایل مهم کشور با تکیه بر اندیشه های سیاسی، فقهی و اجتماعی در سیره رضوی تفاهم­نامه­ای با بنیاد بین­المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) منعقد کرده است.  لذا حوزه معاونت پژوهشی و فنآوری دانشگاه امام صادق(ع) پردیس خواهران با همکاری بنیاد بین­المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) سومین هم اندیشی با عنوان "تعاملات اجتماعی در سیره رضوی (الگوها و شاخص­ها در گفتگو و مناظره)" برگزار می­کند. دبیر علمی جشنواره-دکتر فائزه عظیم زاده اردبیلی- در نشست کمیته جشنواره رضوی با بیان محورهای اصلی جشنواره:

1. ساحت­های گفتگو و مناظره  و پیامدهای اجتماعی آن در سیره رضوی
  2. مبانی و اصول حاکم بر گفتگو و مناظره در سیره رضوی
  3. آداب و مدل گفتگو و مناظره در سیره رضوی

از اعلام فراخوان ارائه مقاله علمی- پژوهشی خبر داد. همچنین وی اظهار کرد مقالات برگزیده در 29  اردیبهشت ماه  93 در قالب هم اندیشی ارائه خواهند شد و در نهایت این مقالات در یک مجموعه منتشر می شود. در ادامه وی اظهار کرد: مکان برگزاری هم اندیشی در دانشگاه امام صادق(ع) پردیس خواهران و آخرین مهلت ارسال اصل مقالات تا تاریخ 20/1/1393 خواهد بود. نشانی الکترونیکی برای ارسال مقالات hamandishirazavi@isuw.ac.ir است. همچنین علاقمندان برای تدوین مقاله به محورهای هم اندیشی و شرایط تدوین و ارسال مقاله که در اطلاعیه جداگانه درج شده است توجه نمایند.

محورهای هم اندیشی تعاملات اجتماعی در سیره رضوی (الگوها و شاخص ها در گفتگو و مناظره)