حلقه مطالعه و گفتگو ضیافت سایه‌ها

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۹ کد : ۳۶۳۰ اخبار دانشگاه

در ادامه سلسله جلسات گذشته، حلقه مطالعه و گفتگو ضیافت سایه ها به همت معاونت علمی بسیج دانشجویی در روز پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ در فضای مجازی اسکای روم برگزار شد.

دکتر رایگانی در این جلسه ضمن بیان و تفصیل مفاهیم مطرح در مقاله «در معنای توسعه» از شهید آوینی به تشریح و توصیف مواردی چون لزوم مطالعه مفهوم توسعه و نسبت‌سنجی آن با اسلام،  تاریخچه توسعه و چگونگی شکل‌گیری نسبت ما با توسعه، بررسی اهداف توسعه، نسبت توسعه با حکومت دینی، بررسی وضعیت به کارگیری ابزارهای توسعه در کشورهای ایران و آمریکا در خلال برنامه، مبادرت کرد. سپس دانشجویان به بیان دیدگاه‌های خود و طرح پرسش پرداختند. در پایان، مقرر شد مقاله «توسعه یافتگی، اتوپیای قرن حاضر» شهید سید مرتضی آوینی برای جلسه بعد مطالعه شود و در مورد آن بحث و گفتگو شود.