جلوه‌ای از حضور دانشجویان در مراسم روز دانشجو

۱۵ آذر ۱۴۰۰ | ۲۲:۲۱ کد : ۳۶۲۴ اخبار دانشگاه

ویژه برنامه بزرگداشت روز دانشجو به همراه اکران فیلم سینمایی ارزشی «منصور» به همت معاونت رسانه بسیج دانشجویی و کانون هنر و رسانه در روز شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰ در سالن شهدای گمنام پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (ع) با حضور ریاست محترم پردیس سرکار حاجیه خانم مهدوی و همچنین جمع کثیری از اساتید، مسئولان و دانشجویان برگزار گردید.

برنامه با کلامی چند از قرآن مجید و سرود ملی آغاز شد، سپس به همت دانشجویان شهرستانی کلیپی در خصوص حال و هوای دوری از دانشگاه و نکاتی در مورد آموزش مجازی، پخش گردید.

سپس دکتر عموشا، معاون دانشجویی فرهنگی پردیس ضمن عرض تبریک به مناسبت روز دانشجو و قدردانی از تلاش‌های دانشجویان در گروه‌های مختلف کانون، تشکل و انجمن‌های علمی دانشجویی، خطاب به دانشجویان خاطر نشان کرد: ماموریت شما دانشجویان حفظ سنگرهای علمی و فرهنگی به صورت همزمان، باهم در کنار یکدیگر است و دانشجو باید بتواند در تمام عرصه‌ها فعالیت همه جانبه داشته باشد.

سپس فاطمه کوهی، نماینده تشکل بسیج دانشجویی در سخنانی از خاطرات دانشجویی بیان کرد و وظایف دانشجو رو برشمرد. در پایان نیز فیلم ارزشی «منصور» پخش گردید.