معرفی منابع آزمون ارشد رشته‌های حقوق و فقه توسط دانشجویان رتبه برتر

۱۳ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۳ کد : ۳۶۱۴ اخبار دانشگاه

به همت گروه فقه و حقوق اسلامی نشست دانشجویی معرفی منابع آزمون ارشد، در روز سه شنبه 9 آذر 1400، همزمان با روز بزرگداشت شیخ مفید برگزار گردید. جلسه با قرائت قرآن کریم و ارائه توضیحات مختصری توسط کارشناس گروه آغاز شد. فاطمه اصغری، دانش‌آموخته کد 96 رشته فقه و حقوق اسلامی و دانشجوی حقوق خانواده 1400 که رتبه 3 کنکور فقه را کسب نمود، توضیحات مفصلی در خصوص نحوه مطالعه، گرایش‌های مختلف رشته فقه در مقطع ارشد، منابع مهم در کنکور فقه و نحوه جمع‌بندی در یک ماه پایانی ارائه کرد و در نهایت به سوالات دانشجویان درخصوص منابع و نحوه مطالعه و جمع‌بندی پاسخ داد. سپس فاطمه عموپور، دانش‌آموخته کد 95 رشته فقه و حقوق اسلامی و دانشجوی حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه شاهد تهران که رتبه 20 حقوق خانواده و 24 حقوق جزا را در سال 1399 کسب کرد، توضیحات مفصلی در خصوص دروس مشترک گرایش‌های حقوقی در آزمون ارشد و دروس غیر مشترک ارائه داد و ضمن معرفی بهترین منابع برای هر دو رشته حقوق خانواده و حقوق جزا و جرم‌شناسی به سوالات دانشجویان پاسخ داد.

( ۲ )