اکران مستند از استکهلم تا کربلا

۰۳ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۸ کد : ۳۴۰۲ اخبار دانشگاه

به همت انجمن علمی دانشجویی فقه و حقوق اسلامی و با همکاری کانون هنر و رسانه پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (ع)،مستند از استکهلم تا کربلا به منظور یادآوری حال و هوای پیاده روی اربعین حسینی، در روز جمعه مورخ ۲ مهرماه ۱۴۰۰ برای مخاطبان گرامی اکران گردید.

فیلم از استکهلم تا کربلا به کارگردانی محمد علی سجادی در سال 1394 ساخته شده است. این فیلم در ژانر مستند سیاسی تاریخی است. این مستند درباره یک ورزشکار مسلمان سوئدی به نام «مصطفی» است. او از سوئد با پرچم این کشور، در پیاده‌روی اربعین شرکت می‌کند.

شایان ذکر است در ابتدای جلسه، ضمن پخش آیاتی از کلام الله مجید، نماهنگی با موضوع اربعین و سپس مستند برای مخاطبان پخش گردید. امید است تلاش‌های اندک‌مان مورد توجه مخاطبان گرامی و مورد لطف و عنایت حضرت اباعبدالله (ع) قرار گرفته باشد.