پیام تبریک رئیس پردیس خواهران به مناسبت آغاز سال تحصیلی

۰۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۹:۱۳ کد : ۳۳۹۸ اخبار دانشگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ و عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

به نام یگانه آفریدگاری که انسان را به زیور "اندیشه " و "تفکر" آراست و او را امانتدار این ودیعه الهی قرار داد. تقارن فصل تعلیم و تربیت، بهار علم و دانش با ایام سوگواری شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و روز اربعین تذکری است جهت اهداف این حماسه بزرگ. عاشورا فریاد سرخی است که از خاک کربلا برمی خیزد و طنین بیدارباشی است که تمامی اعصار و قرون را در می نوردد و اربعین رمز پویایی همیشگی نهضت پر بار حسینی و اعلام پای‌بندی به مکتب سرخ عاشوراست. اینجانب ضمن عرض تسلیت و تعزیت به مناسبت ایام سوگواری ماه صفر، فرارسیدن فصل علم و پویایی را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به ویژه دانشگاه امام صادق(ع) _ پردیس خواهران تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از خداوند متعال، ایجاد تحولات بنیادین ولایی در حوزه تعلیم و تربیت و پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی و موفقیت در عرصه‌های علمی و انقلابی را مسئلت دارم. ان شا الله در مسیر کسب علم و دانش ادامه دهنده واقعی نهضت حسینی بوده و با پیوند علم و ایمان، قله‌های رفیع بهروزی و پیروزی را فتح نماییم و با گام‌های مصمم و استوار، ایران جاویدان را سرافراز و سربلند سازیم.

قدسیه مهدوی

رئیس پردیس خواهران