دوره تابستانه «ظهور و حضور» به همت کانون انتظار با موضوع وظایف بانوان در عصر انتظار

۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۳ کد : ۳۳۵۳ اخبار دانشگاه

دوره تابستانه «ظهور و حضور» به همت کانون انتظار با حضور دکتر مریم جعفری با موضوع وظایف بانوان در عصر انتظار در فضای مجازی اسکای روم برگزار گردید.

در این جلسات، مباحثی چون اجباری یا اختیاری بودن هدایت انسان از جانب خداوند، وظایف رهبران جامعه، تفاوت‌های سطح فکری مردم در طول تاریخ، دلیل غیبت امام زمان(عج)، وظایف ما در زمان غیبت، اوضاع جهان در زمان ظهور مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین سوالاتی شامل آیا هرقدمی برای اصلاح جامعه موجب تاخیر در ظهور است؟ فایده امام غایب برای بشر چیست؟ معنای غیبت و کیفیت غیبت ؟ طرح و بررسی گردید.

در پایان، مباحث فلسفه غیبت حول محورهایی چون مسئله ازدواج حضرت، بررسی مکان حضرت، کمالات امام زمان (عج) مطرح شد و در انتهای دوره نیز رفع اشکال و شبهات شرکت کنندگان در کلاس توسط استاد صورت پذیرفت.