پیام تبریک رییس محترم پردیس خواهران به مناسبت میلاد با سعادت حضرت ولیعصر (عج)

۰۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۹ کد : ۲۹۳۲ اخبار دانشگاه

بسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّی تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا" بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمَ الرَّاحِمِین.

امروز جهان تشنه معنویت و عدالت است و بشریت بیش از هر زمان دیگری، حکومتی فراگیر و عدالت­ گستر را بی‌صبرانه انتظار می‌کشد
. در تقویم انتظار، همه فصل‌‎ها از عطر بهاری حضرت مهدی (عج) متبرک است. نام دلنشینی که جان را معطر می‌کند و یاد دل‌انگیزی که روح را طراوت می‌بخشد. عاشقان فی سبیل الله بی‌صبرانه منتظرند تا هم ‌آواز روز موعود باشند. دلنشین ترین اشعار در دیوان انتظار، سروده دل سپرده ترین شاعران است، آنها که دل به حضرت مهدی (عج) سپرده‌اند.

بدین وسیله سالروز میلاد با سعادت حضرت ولیعصر (عج) را محضر مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران اسلامی، جامعه حوزوی و دانشگاهی و اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه امام صادق(علیه السلام) تبریک عرض می‌نمائیم و از خداوند متعال، تعجیل در فرج مبارک آن حضرت و عزت و اقتدار روزافزون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مسئلت داریم.

قدسیه مهدوی

رییس پردیس خواهران