برگزاری سلسله جلسات معرفت افزایی بخش معارف اسلامی

نیم نگاهی به منطق رفتاری ائمه (ع)

۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۶ کد : ۲۹۰۱ اخبار دانشگاه

سلسله جلسات معرفت افزایی بخش معارف اسلامی با عنوان "نیم نگاهی به منطق رفتاری ائمه (ع)" با ارائه دکتر دیالمه، عضو هیات علمی پردیس خواهران به مدت هشت هفته از آذر تا بهمن ماه سال جاری به صورت مجازی برگزار شد.

دکتر دیالمه در این دوره به استناد حدیث شریف «لایعرف الله عزوجل الا بسبیل معرفتنا»، شناخت خداوند را در گرو شناخت امام معرفی نمود. از آنجاکه شناخت امام بدون شناخت اندیشه و عملکرد امام میسر نیست؛ لذا بحث و بررسی پیرامون عملکرد امام دارای اهمیت فراوانی است. در عین حال در زندگانی اهل بیت علیهم السلام، نمونه­هایی از اشتراکات و نیز تفاوت­های رفتاری را در حیطه ­های فردی، خانوادگی و اجتماعی مشاهده می­نماییم. با توجه به لزوم الگوگیری از منش و رفتار اهل بیت علیهم السلام در تمامی حیطه­ها ضروری است تا منطق رفتاری ائمه علیهم السلام مورد مداقه قرار گیرد. در این دوره، استاد محترم با جریان­شناسی فکری جامعه در زمان حیات پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم، دو جهان­بینی متفاوت را از یکدیگر تفکیک نموده و با تأکید بر دوران امامت امیرالمؤمنین علیه السلام منطق رفتاری ایشان را در بزنگاه­های تاریخ مورد بررسی و تحلیل قرار دادند.