برنامه‌ریزی به روش بولت ژورنال

۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۰ کد : ۲۹۰۰ اخبار دانشگاه

گروه معارف اسلامی و علوم تربیتی به مناسبت هفته تعلیم و تربیت، نشست علمی دانشجویی با عنوان برنامه ریزی به روش بولت ژورنال را توسط دکتر شفیعی، عضو هیأت علمی پردیس خواهران در روز دوشنبه 4 اسفند ماه به صورت مجازی برگزار نمود.

در ابن نشست دکتر شفیعی ابتدا به بیان ضرورت و اهمیت برنامه‌ریزی در رسیدن به اهداف پرداخت و در ادامه تفاوت برنامه‌ریزی به سبک بولت ژورنال با سایر برنامه‌ریزی‌ها تشریح نمود و در خلال آن مزایای برنامه‌ریزی به این سبک را مطرح کرد.

عضو هیأت علمی پردیس خواهران در ادامه ضمن معرفی تکنیک‌های مختلف این سبک از برنامه‌ریزی، یکی از تکنیک‌ها را به صورت کارگاهی همراه دانشجویان اجرا کرد و به ارائه توضیحاتی در مورد آن اقدام نمود.

در پایان نیز با توجه به استقبال دانشجویان پیشنهاد گردید کارگاهی به منظور آشنایی و آموزش سایر تکنیک‌ها در آینده‌ای نزدیک برگزار شود.