برگزاری دوره English Time به صورت هفتگی

۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۰ کد : ۲۸۶۰ اخبار دانشگاه

بخش زبان انگلیسی دانشگاه امام صادق(ع) پردیس خواهران دوره فوق برنامه  English Time  را با هدف تقویت مهارت‌های گفتاری، شنیداری و نوشتاری زبان انگلیسی دانشجویان و افزایش انگیزه و علاقه دانشجویان به یادگیری زبان انگلیسی، به صورت الکترونیکی و   هفتگی در روزهای پنجشنبه  در نیم اول سال تحصیلی 1400-1399 برگزار کرد.

در جلسات ابتدایی این دوره مباحثی چون نحوه آشنایی با یکی از آیین مذهبی به زبان انگلیسی توسط خانم صرامی، نحوه جستجوی منابع و مقاله خوانی به زبان انگلیسی  توسط خانم لطیفی ارائه گردید.

همچنین  در ادامه صندلی داغ به زبان انگلیسی  با ارائه خانم سید مظهری و بحث و تبیین شبهات دینی (1) به زبان انگلیسی با ارائه خانم موسوی برگزار شد.

در جلسه پنجم این دوره به ترجمه قرآن و مترجمان قرآن کریم توسط خانم جزایری و جلسه ششم به معرفی بهترین منابع یادگیری زبان انگلیسی توسط خانم پوست فروش و جلسه هفتم به بحث و تبیین شبهات دینی  توسط ارائه خانم موسوی پرداخته شد.

( ۱ )