معرفی بخش زبان عربی به دانشجویان ورودی ۹۹ در فضای مجازی

۲۷ آذر ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۷ کد : ۲۷۴۴ اخبار دانشگاه

به همت بخش عربی و به منظور انگیزه بخشی در زمینه زبان عربی، وبیناری ویژه دانشجویان کد ۹۹ در روز چهارشنبه ۲۶ آذر ماه در فضای مجازی برگزار شد.

در این وبینار که با استقبال خوب دانشجویان همراه بود، اساتید دروس مختلف زبان عربی شامل صرف، نحو، مکالمه و متون تخصصی حضور داشتند.

در ابتدای نشست کارشناس بخش عربی ضمن پخش کلیپی از سخنان گوهربار عالم ربانی، آیت الله مهدوی کنی، به معرفی مختصر بخش زبان عربی پرداخت.

در ادامه دکتر سهیلا محسنی نژاد، عضو هیأت علمی پردیس خواهران با ارایه پاورپوینت و کلیپ های مختلف، دانشجویان را به چالش پرسش و پاسخ دعوت کرد و با این روش، اشتیاق و انگیزه آنان را دو چندان نمود.

سپس دکتر ملایم، عضو هیأت علمی پردیس خواهران ضمن عرض خوش آمد گویی به دانشجویان ورودی جدید، جهت آشنایی بیشتر آنان، به معرفی اساتید و کارشناس بخش عربی پرداخت و در ادامه به بیان مبسوطی از فعالیت‌ها، منابع، تعداد واحد‌های عربی هر گروه، فعالیت‌های بخش در انجمن، آموزش‌های آزاد، اردوها و بازدیدها، کارگاه‌ها و برنامه‌های فوق العاده مبادرت کرد.

در پایان هریک از اساتید حاضر در نشست ضمن پاسخ به سوالات دانشجویان در زمینه موارد مطروحه، به گفتگو، تعامل و ارائه راهنمایی‌های کاربردی به دانشجویان پرداختند.