دوره تشکیلاتی بسیج دانشجویی در ۳ روز متوالی برگزار شد

۰۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۰ کد : ۲۵۹۹ اخبار دانشگاه

به همت بسیج دانشجویی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع) دوره تشکیلاتی بسیج دانشجویی به منظور آموزش سازوکار تشکیلات در ۳ روز متوالی از روز یکشنبه  23  شهریور لغایت ۲۵ شهریور ماه ۹۹ و با حضور اساتید فعال بسیج و ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه، برگزار شد.

در اولین روز از دوره آموزشی تشکیلاتی مرکز دنیا، برنامه افتتاحیه با پخش قرآن و سخنرانی دکتر عموشا، معاون دانشجویی فرهنگی پیرامون بسیج و اهمیت تربیت و رشد کردن در بسیج، آغاز گردید.

دکتر عموشا، ضمن اشاره به رسالت دانشگاه امام صادق(ع) به عنوان ثمره انقلاب اسلامی و مدیریت و تدابیر داهیانه آیت الله مهدوی کنی (ره) و شاگردانشان در همین راستا به ارائه مباحثی چون لزوم حاکم کردن روحیه مجاهدت و جهاد بر همه  فعالیت‌ها، شناخت درست گذشته لازمه حرکت بسوی آینده،  توجه به برکات چهل ساله انقلاب بهره برداری از نیروی جوانان به عنوان موتور پیشران و توجه به مهندسی بیانیه گام دوم که خطاب به ملت ایران و خصوصا جوانان است، مبادرت کرد.

وی در ادامه وظایف بسیج دانشجویی را برشمرد و به توصیه های رهبری مبنی بر انجام کار علمی ، پژوهشی و تحقیقی ، کار معنوی و ایمانی ، حاکم کردن روحیه مجاهدت و جهاد بر همه فعالیت ها ، سامان دهی به این حرکت پرداخت.

در ادامه هادی زاده، از مسئولان سابق بسیج دانشجویی، به بیان نکاتی پیرامون اهمیت کادرسازی و جذب، پرداخت و در همین راستا افزود: ارکان تشکیلات شامل رهبری و نیروی انسانی است که رهبری شامل دو بعد تربیتی و برنامه‌ای است.

اولین کلاس تشکیلات با عنوان اخلاق تشکیلاتی، با ارائه ی خانم قربانی برگزار گردید و در آن به مباحثی چون ولایت، وحدت در جامعه اسلامی، رسیدن به سعادت، نسبت های اجتماعی محبت و اخوت بین مومنین پرداخته شد.

جلسه دوم با ارائه خانم پولادی برگزار شد و مواردی چون انواع ساختارهای بسیج و ساختار بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در آن مورد بررسی قرار گرفت.

در جلسه پایانی کلاس مذکور به مباحثی چون ضرورت آشنایی با فضای مجازی و سواد رسانه توسط خانم فاضلی و مخاطب شناسی توسط خانم فلاحی پرداخته شد.