برگزاری جلسات دانش افزایی اساتید با موضوع آموزش الکترونیکی (۲)

۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۲ کد : ۲۵۷۰ اخبار دانشگاه

دومین هفته از سلسله جلسات هفتگی دانش افزایی اساتید در شهریور ماه سال 99 و به منظور آمادگی هر چه بیشتر برای آموزش غیرحضوری در سال تحصیلی 1400-1399 با توجه به احتمال ادامه دار بودن کلاس‌های غیرحضوری یا ترکیبی (حضوری- غیرحضوری)، در روزهای سه شنبه و چهارشنبه یازدهم و دوازدهم شهریور ماه به صورت وبینار و با حضور جمع کثیری از اساتید پردیس و همکاران حوزه آموزش برگزار گردید.

در این جلسه به منظور بهره مندی اساتید از تجارب یکدیگر، تعدادی از اساتید به ارائه برخی از تجارب کسب شده خود در برگزاری کلاس‌­های غیرحضوری در نیمسال دوم سال تحصیلی 1399-1398 پرداختند.

برخی از موارد مطرح شده از سوی  اساتید در این جلسات، شامل نحوه برگزاری و مدیریت کلاس‌­های آنلاین و آفلاین، نرم افزارهای مورد استفاده اساتید در برگزاری کلاس­‌ها مانند نرم افزارهای تولید محتوا، تصویر برداری و نرم‌افزارهای مورد نیاز برای تغییر فرمت و حجم فایل‌ها و نحوه تعامل و ارتباط با دانشجویان در شرایط آموزش الکترونیکی و... بود.

در هر یک از بخش­‌های این دو جلسه یکی از اساتید به ارائه تجارب خود پرداخت و سپس بحث با پرسش و پاسخ میان اساتید ادامه یافت. همچنین در این جلسات برخی از سایت‌­های معتبر برای دریافت و آموزش نرم افزارهای مهم و مورد نیاز اساتید معرفی گردید.

شایان ذکر است این جلسات تا سه  هفته آتی  ادامه دارد.