"و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون"

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۶ کد : ۲۵۵ اخبار دانشگاه
"و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون"

در سالگشت فرود پرخیر و رحمت شش کبوتر سپید بال از فرزندان روح الله ره ، و در تقارن با شب مبارک لیلة الرغائب، مراسم بزرگداشتی در راستای تعظیم شعائر الهی و احیای ارزش‏های ملی در دانشگاه امام صادق علیه السلام پردیس خواهران برگزار شد. این مراسم که در روز پنج شنبه 26 اردیبهشت ماه از ساعت 17 با دعوت و حضور  گرم مردم متعهد و ایمانی آغاز شد، تا اذان مغرب ادامه یافت. در این برنامه حجت الاسلام والمسلمین پناهیان با سخنان خود در ارتباط با برکات ماه رجب و خودسازی، بر غنای مجلس افزودند .قرائت زیارت عاشورا و مداحی، پخش کلیپ‏های مناسبتی و اقامه نماز جماعت از بخش‏های دیگر این برنامه بود.

حسن ختام برنامه، قرائت بیانیه دومین گردهمایی دانش آموختگان دانشگاه امام صادق علیه السلام پردیس خواهران در ارتباط با وقایع اخیر، تجدید بیعت با امام خامنه ای مد ظله و اعلام حضور مجاهدانه، بصیر و حماسی در عرصه انتخابات جاری توسط یکی از دانش آموختگان پردیس بود.

میهمانان با زیارت مرقد پاک شهدای گمنام و قرائت حمد و اخلاص و دریافت کتب با موضوع دفاع مقدس و تنعم از خان بابرکت شهدا بدرقه شدند