تبریک رئیس محترم پردیس خواهران به مناسبت عید سعید فطر

۰۴ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۷:۱۵ کد : ۲۴۹۴ اخبار دانشگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

اَللّهُمَّ اَهْلَ الْکِبْرِیاَّءِ وَالْعَظَمَهِ وَاَهْلَ الْجُود وَالْجَبَرُوتِ وَاَهْلَ الْعَفْوِ وَالرَّحْمَهِ وَاَهْلَ التَّقْوی وَالْمَغْفِرَهِ ...

عیدفطر، عید زیبایی‌های معنوی، عید بشارت‏‌های الهی، بازگشت به فطرت پاک خدائی، پیروزی در جهاد اکبر و خلق سرفصل جدیدی از زندگی است. عید فطر عید توفیق بر طاعت و اطاعت، عید توبه و تهذیب نفس، عید ذکرهای شبانه، عید کنترل خواسته‌ها، عید محرومان و گرسنگان است.

اینجانب، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، این عید فرخنده را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) ، جامعه دانشگاهی و به همه عاشقان و دلدادگان صیام تبریک و تهنیت عرض می نمایم واز خداوند متعال برای همه بزرگواران، رستگاری، عزت، کرامت و سربلندی مسألت دارم.

قدسیه مهدوی

رئیس پردیس خواهران