جشن نوعروسان امام صادقی با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد

۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۸ کد : ۲۴۰۹ اخبار دانشگاه

جشن نوعروسان امام صادقی با شعار "ساده‌ترین برای بهترین‌ها" با هدف ترویج اقتصاد مقاومتی و بهره‌گیری از الگوهای اسلامی با حضور رئیس پردیس خواهران، استادان، کارکنان، دانشجویان به ویژه دانشجویان نو عروس در روز دوشنبه 28 بهمن در سالن شهید گمنام پردیس خواهران برگزار شد.

این مراسم با تلاوتی از آیات قرآن کریم و سخنان مجری برنامه آغاز شد. در ادامه کلیپ‌هایی از بیانات ارزشمند رئیس پردیس خواهران و اعضای محترم هیات علمی پردیس درباره ساده زیستی،  اقتصاد مقاومتی و روش‌های صحیح زندگی پخش گردید و اساتید گرامی در این کلیپ‌ها به ذکر نکات مهم، موثر و کاربردی در زندگی پرداختند.

سپس دکتر حاجی عموشا، معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن استناد به شعار سال جاری به اهداف  این مراسم و شعار آن اشاره کرد و خاطر نشان نمود: این شعار با عنوان "ساده‌ترین برای بهترین ها" با هدف رونق تولید و لزوم توجه به اقتصاد مقاومتی در راستای بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری (اروحنا له الفداء) انتخاب شده است و بهترین‌ها نیز با هدف توجه به الگوهای ارزشمند دینی مورد توجه قرار گرفته است.

وی در ادامه به الگوهایی چون حضرت زهرا (سلام الله علیها) و حضرت علی (علیه السلام) به عنوان بهترین الگوها در زندگی مشترک اشاره کرد و تاکید نمود: الگوگیری از این بزرگواران روشن بخش زندگی ماست و ما را به جایگاه ائمه نزدیک می‌کند. بهره‌گیری از این الگوها سبب می‌گردد تا از تجملات پرهیز کنیم و ساده‌زیستی و توجه به اقتصاد خانواده را در اولویت قرار دهیم و در این زمینه به فرهنگ‌سازی بپردازیم.

در ادامه برنامه زهرا هدایتی متین، دانشجوی ارشد ادبیات فارسی دانشگاه تهران و مدال‌آور ادبی و همچنین فاطمه محمد قلی‌ها و مریم نانکلی از دانش‌آموختگان موفق پردیس خواهران به بیان تجربه‌هایشان در زندگی و عوامل موثر در موفقیت‌شان پرداختند.

در همین راستا زهرا هدایتی متین،  در این نشست به ذکر خاطرات اهدای مدال‌هایش به مقام معظم رهبری و حس و حال آن روز پرداخت و خاطر نشان کرد: من در آن روز با فرزندم به محضر ایشان رسیدم و مدال‌ها را تقدیم حضورشان کردم. ایشان فرمودند "با بچه هم می شود افتخارات علمی به دست آورد" و این جمله برای من بسیار ارزشمند بود.

فاطمه محمد قلی‌ها هم در ادامه این نشست ضمن اشاره به اینکه هسته جامع زندگی یک دانشجوی تراز  این است که برای دولت حضرت مهدی (عج) زندگی کند، افزود: وقتی زندگی مهدوی شود، برنامه‌ریزی خواهیم داشت و در زندگی هدفمند خواهیم بود.

مریم نانکلی از دیگر دانش‌آموختگان موفق این جمع به نقش مهم گفتگو بین زوجین  و رسیدن به یکسری توافقات، اهداف، آرزوها و اولویت‌های مشترک در زندگی پرداخت و خاطر نشان نمود: لازم است همواره با گفتگوی مستمر در زندگی به حل مسائل بپردازیم. قدر لحظه‌ها را دانسته و در هر زمان از شرایط موجود حداکثر بهره را ببریم.

در پایان این برنامه ضمن برگزاری مسابقه‌ای با عنوان "پیام یار" و اهدای جوایزی به قید قرعه به برگزیدگان، هدایایی نیز به نشان یادبود به نوعروسان اهدا شد.

( ۲ )