تشرف اعضای هیات علمی پردیس خواهران به مشهد مقدس در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)

۰۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۴ کد : ۲۳۸۵ اخبار دانشگاه

در آستانه فرارسیدن سالروز شهادت دخت پیامبر اکرم، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) اردوی زیارتی اعضای هیأت علمی پردیس خواهران با هدف استفاده حداکثری از فضای معنوی بارگاه ملکوتی هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت در مشهد مقدس برگزار گردید. در این اردو جمعی از اعضای هیأت علمی توفیق تشرف به زیارت حضرت ثامن الحجج علی ‌بن ‌موسی ‌الرضا (علیه‌السلام) را یافتند و از سفره کریمانه این امام رئوف متنعم شدند.

همچنین اعضای هیأت علمی پردیس در این سفر معنوی به محضر آیت الله علم الهدی، امام جمعه شهر مشهد و عضو هیأت امناء دانشگاه امام صادق (ع) شرف‌یاب شدند و ضمن اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت ایشان، از رهنمودهای ارزشمند این عالم فرزانه بهره مند شدند.

( ۸ )