بسم رب الشهداء و الصدیقین؛شهدا امام زادگان عشق­اند و مزار آنان زیارتگاه اهل یقین است. امام خمینی (ره)؛

۰۳ مهر ۱۳۹۱ | ۰۴:۲۴ کد : ۲۳۸ اخبار دانشگاه

همزمان با هفته دفاع مقدس، اداره امور فرهنگی پردیس خواهران با همکاری اداره روابط عمومی اقدام به برگزاری مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی در جوار مزار شهدای گمنام این دانشگاه نمود.
در این مراسم، سردار حزنی فرمانده قرارگاه سازندگی کوثر پس از اجرای برنامه گروه مارش نظامی معاونت اجرایی بسیج مستضعفین به ایراد سخنرانی پیرامون دفاع مقدس پرداختند. سپس سرکار خانم کاوه -خواهر شهید کاوه- ویژگی‌های شاخص شهید و خاطرات ایشان را بیان نمودند.
در این برنامه (مورخ 3/7/91) ریاست محترم پردیس، اساتید، مسئولان، کارکنان و جمعی از خانواده­های معزز شهدا و ایثارگران حضور یافتند که در کنار دانشجویان با سر دادن شعار لبیک یا رسول الله، فداک یا رسول الله، انزجار خود را از اقدامات مغرضانه به ساحت مقدس پیامبر نور و رحمت اعلام نمودند. در پایان این مراسم خانواده ­های محترم شهدا و ایثارگران با نثار گل و قرائت فاتحه بر سر مزار 6 شهید گمنام پردیس با آرمان­های این عزیزان بیعت دوباره کرده و مراسم افتتاحیه بنای جدید مزار شهدا را به انجام رساندند. در پایان هدایایی از طرف مرکز بانوان بنیاد شهید انقلاب اسلامی به دانشجویان شاهد و ایثارگر تقدیم گردید و حاضرین در مراسم از یادبودهای موسسه شهید کاوه بهره ­مند شدند.