اولین گروه اردوی فرهنگی جهادی تیرماه به استان گیلان اعزام شد.

۲۶ خرداد ۱۳۹۱ | ۰۴:۲۳ کد : ۲۳۷ اخبار دانشگاه
اولین گروه اردوی فرهنگی جهادی تیرماه به استان گیلان اعزام شد.

«فضّل الله المجاهدین علی القاعدین اجراً عظیماً»

با شروع فصل تابستان وآغاز تعطیلات، فصل جدیدی از دفتر اردوی جهادی پردیس گشوده شد. اداره امور فرهنگی، گروهی از دانشجویان عضو طرح هجرت را به همراه برخی از مسؤولان و دانش آموختگان از تاریخ 16 لغایت 25 تیرماه91 به استان گیلان اعزام نمود. در این برنامه امر نشر و ترویج معارف ثقلین تحت عنایات باریتعالی و الطاف حضرت صاحب الزمانعجل الله تعالی فرجه الشریف در شهرستان رودبار بخش عمارلو، شهر جیرنده و روستاهای اطراف (کلیشم- پاکده- آئینه ده-انبوه) انجام شد.

برخی عناوین کلاس های برگزار شده برای رده های سنی کودک تا بزرگسال بدین شرح است :1.قرآن وتفسیر 2.اصول عقاید 3.کمکهای اولیه 4.ورزش 5.هنر 6.مشاوره وروانشناسی 7.عکاسی 8. احکام 9.سیره عملی نهج البلاغه 10.کامپیوتر 11.کلاس های خاص کودکان خردسال شامل قرآن، شعر و سرود، کاردستی، نقاشی، قصه گویی و ورزش. از برنامه های مهم این سفرها دیدار با خانواده های معظم شهداست که توفیق حضور در محضر شش خانواده میسر شد.

استقبال مسؤولان و مردم خونگرم و صمیمی مناطق فوق الذکر از برنامه‌ها انگیزه و روحیه گروه را تقویت نمود. در سال جاری دو گروه دیگر به مناطق مختلف اعزام خواهند شد. گزارش دقیق‌تر این دوره از اردوی فرهنگی جهادی به پیوست موجود است.